Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Halep, expertă la jongleria cu hârtia igienică. Ce vedetă a fost provocată acum de Simona

VIDEO | Halep, expertă la jongleria cu hârtia igienică. Ce vedetă a fost provocată acum de Simonagalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Halep donează, dar se şi distrează. A acceptat provocarea jongleriilor cu hârtie igienică.

Simona Halep e pasionată şi de fotbal şi nu ratează nicio ocazie să arate că descurcă excelent la jonglerii...de această dată cu hârtia igienică. 

Simona şi-a etalat calităţile pe Instagram şi a profitat de ocazie să-i arate lui Artemon Apostu, unul dintre antrenorii din staff-ul ei. De asemenea, Halep a trimis provocarea mai departe, către rivala din circuit, Carla Suarez Navarro. 

Şi jurnaliştii de la gazzetta dello sport au fost impresionaţi de calităţile Simonei. 

Simona Halep donează bani pentru echipamente medicale

Simona Halep a anunţat, marţi, că a decis să doneze o sumă de bani pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare pentru combaterea coronavirusului. Banii vor ajunge la autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa.

"Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", a scris Halep pe Facebook.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe