Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep, performanţă unică în circuitul WTA. A dezvăluit care este secretul: "Eu asta am făcut şi sunt mai bună!"

VIDEO | Halep, performanţă unică în circuitul WTA. A dezvăluit care este secretul: "Eu asta am făcut şi sunt mai bună!"

Tenis

Comentarii

Simona Halep e singura sportivă din circuitul WTA care nu a părăsit top 10 WTA în ultimii 5 ani. Halep a explicat cum a reuşit această performanţă.

Simona Halep a devenit la mijlocul lunii februarie singura jucătoare din circuitul WTA care nu a ieşit dintre primele zece jucătoare ale lumii în ultimii cinci ani. Simona începe azi, cea de-a 266-a săptămână de top 10 mondial, iar după victoria cu Kozlova a explicat cum reuşeşte să se menţină în vârf.

 "Dacă te înţelegi pe tine însuţi, dacă te accepţi cu bune şi cu rele, poţi evolua. Eu asta am făcut şi de aceea sunt mult mai bună acum"

"Cel mai important aspect în tenis este cel mental, iar eu am lucrat deja doi ani cu un psiholog. Încă merg la psiholog. Nu e uşor să rămâi concentrat zi de zi, să dai totul mereu, dar am învăţat aceste lucruri, vreau să le îmbunătăţesc în continuare şi îmi doresc să evoluez din ce în ce mai mult", a declarat Halep. 

Halep e acum a doua în lume, poziţie pe care a adunat deja 122 de săptămâni. Cea mai importantă performanţă e reprezentată însă de cele 64 de săptămâni pe care le-a petrecut pe primul loc în lume. E pe locul 10 all time. 

La Indian Wells, Simona e calificată în optimi. Halep a acces în turul 4 al turneului de categorie Premier Mandatory, după ce a învins-o pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări, cu scorul de 7-6 (3), 7-5.

În optimi, Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova  în premieră, iar meciul se va juca marţi seară, după ora 21:00. 

 

 

Afla mai multe despre: halepindian wellstop 10 

viewscnt
Articole similare