Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep şi celelalte jucătoare, surprinse în apropierea hotelului. Ce surpriză le-au pregătit românii din Rouen. Boc a fost lider de galerie

VIDEO | Halep şi celelalte jucătoare, surprinse în apropierea hotelului. Ce surpriză le-au pregătit românii din Rouen. Boc a fost lider de galerie

Tenis

Comentarii

România se află la egalitate, scor 1-1, cu Franţa, după prima zi a confruntării din semifinalele Fed Cup. Simona Halep a adus punctul echipei pregătite de Florin Segărceanu, după o victorie cu Mladenovic, în timp ce Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Caroline Garcia.

La plimbarea de seară, în apropierea hotelului unde sunt cazate, jucătoarele noastre au avut parte de o surpriză din partea românilor prezenţi în Rouen. În frunte cu primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, micuţa galerie le-a făcut o surprize reprezentantelor României.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14:00, în direct la Telekom Sport, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.

Afla mai multe despre: beguhalepbocromania 

viewscnt
Articole similare