Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Handbalistele de la Râmnicu Vâlcea s-au întors cu capul în pământ din Franţa. Declaraţiile oferite la revenirea în ţară

VIDEO | Handbalistele de la Râmnicu Vâlcea s-au întors cu capul în pământ din Franţa. Declaraţiile oferite la revenirea în ţară

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la Râmnicu Vâlcea s-au întors cu capul în pământ din Franţa. Fetele lui Florentin Pera au suferit o umilinţă greu de suportat, învinse de Brest la 13 goluri diferenţă.

"Ne aşteptam la un meci dificil, însă nu avem nicio scuză, am jucat foarte slab în prima repriză.

Eu vreau să cred că a fost un accident şi trebuie să ne ridicăm şi să tratăm fiecare meci cu gândul că avem o echipă competitivă, avem o echipă valoroasă, o echipă care poate să aducă rezultate", a declarat antrenorul campioanei Ligii Naţionale, Florentin Pera, la revenirea în ţară.

"Cred că totul s-a rupt în prima repriză. Căderea psihică a fost una foarte mare, de aceea a şi rezultat diferenţa de scor foarte mare. Sper să nu se mai repete", a adăugat portarul Diana Ciucă.

La finalul săptămânii viitoare, fetele lui Pera au un nou meci de foc. Joacă în deplasare cu Buducnost, sâmbătă, de la ora 20, în direct la Telekom Sport.

"Suntem optimişti în privinţa calificării. Desigur că ne dorim să mergem în Main Round şi cu puncte, însă până acolo mai este mult de jucat. Trebuie fiecare meci în parte să îl tratăm cu maximă atenţie", a încheiat Florentin Pera.

Brest - SCM Râmnicu Vâlcea, scor 37-24, în grupa C a Ligii Campionilor la handbal

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia franceză Brest, cu scorul de 37-24 (22-9), în a doua partidă din grupa C a Ligii Campionilor.

 
Principalele marcatoare ale partidei au fost Niakate 6 şi Lazic 6 goluri, pentru Brest, respectiv Osterballe 9 reuşite, pentru SCM Râmnicu Vâlcea.

În primul meci din grupa D, campioana României a învins, pe teren propriu, formaţia germană SG BBM Bietigheim, cu scorul de 34-27 (20-18).

Programul în continuare al campioanei României este: cu Buducnost (deplasare, 19 octombrie şi acasă, în noiembrie), cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).

În grupa B joacă şi vicecampioana României, CSM Bucureşti, alături de Rostov Don, Team Esbjerg, MKS Lublin.

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

Afla mai multe despre: valcea 

viewscnt
Articole similare