Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Hei, ce zici, pot şi eu?" Simona Halep a prins curaj! Ce i-a transmis lui Wawrinka de pe terenul de antrenament

VIDEO | "Hei, ce zici, pot şi eu?" Simona Halep a prins curaj! Ce i-a transmis lui Wawrinka de pe terenul de antrenament

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Stuttgart, din cauza accidentării suferite în meciul cu Garcia, de duminică, din Fed Cup. S-a întors în ţară şi încearcă să se menţină în formă.

Simona Halep a revenit în ţară după o escală scurtă prin Germania, acolo unde trebuia să participe la turneul de la Stuttgart. Accidentarea din meciul contra lui Caroline Garcia a forţat-o să se retragă. În plus, nici emoţional nu stătea foarte bine după consumul enorm din week-end, atunci când România a pierdut în meci decisiv întâlnirea cu Franţa din semifinalele Fed Cup.

Cum accidentarea nu e gravă, Simona nu-şi permite să piardă timpul. A revenit pe zgură să pregătească următoarele turnee, Madrid, Roma şi apoi Roland Garros. La ultimul antrenament a exersat lovitura de rever şi încearcă să-i calce pe urme lui Wawrinka, cel cunoscut pentru cel  care e cunoscut pentru cel mai frumos backhand din circuit. 

"Hey, Stan. Ce părere ai? Pot şi eu ca tine?", a scris Halep la o postare care o înfăţişează pe terenul de antrenament.

Afla mai multe despre: haleptenissimona 

viewscnt
Articole similare