Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Hermannstadt - Dinamo 0-0 | Sibienii i-au dominat categoric pe "câini", dar nu au obţinut victoria. Prestaţie slabă a elevilor lui Rednic

VIDEO Hermannstadt - Dinamo 0-0 | Sibienii i-au dominat categoric pe "câini", dar nu au obţinut victoria. Prestaţie slabă a elevilor lui Rednic

Superliga

Comentarii

Meciul din runda cu numărul 10 din play-out-ul Ligii 1, FC Hermannstadt - Dinamo Bucureşti, se joacă miercuri, de la ora 18:15, în direct la Telekom Sport 1.

Remiză fără folos pentru Hermannstadt şi Dinamo. Sibienii au rămas în continuare pe loc de baraj, în timp ce alb-roşii au ratat urcarea pe primul loc din play-out. Ocaziile au întârziat să apară la Sibiu. Prima i-a aparţinut lui Offenbacher, în minutul 41. După pauză, cele două echipe şi-au împărţit fazele de poartă. Mai întâi, gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului, prin Blănaru. Apoi, la ultima fază, Klimavicius i-a dat emoţii lui Căbuz, dar tabela nu s-a modificat. 

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu 38 de puncte, în timp ce Hermannstadt rămâne tot pe locul de baraj, cu 23 de puncte. 


VIDEO | Hermannstadt - Dinamo 0-0

ECHIPELE DE START

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, I. Stoica, Serediuc - Dâlbea (c), Dumitriu - Jazvic, Offenbacher (Tsoumou), Popovici (Abdurahimi) - Blănaru (Mijuskovic)
Rezerve: Niga, Antonov, Lendric, Niţă
Antrenor: Vasile Miriuţă

Dinamo: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi - Nistor, Filip, Şerban (Zenke) - Montini, Christovao, N. Jaadi 
Rezerve: Muţiu, Mallo, Oltay, N'Diaye, R. Jaadi, Popa
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Marius Avram
Asistenţi: M. Orbuleţ, B. Gheorghe

Min. 90+3: Ocazie Dinamo! La ultima fază, "câinii" au fost la un pas de a da lovitura prin Klimavicius, dar Căbuz a apărat. 

Min. 72: Prima ocazie mare pentru Dinamo! Zenke îi centrează în careu lui Montini, iar lovitura de cap a italianului este apărată de portarul de la naţionala U21. 

Min. 57: Jaadi şutează de la mare distanţă, dar ineficient, pentru că trece cu mult pe lângă poarta lui Căbuz. 

Min. 52: Ocazie Hermannstadt! Blănaru a fost din nou aproape de a deschide scorul după o nouă centrare a lui Măţel. Mandanda a ieşit greşit pe centrare şi a fost la un pas să o comită. 

A început repriza a doua. Nicio schimbare la pauză. 

S-a încheiat prima repriză. 

Min. 41: Ocazie imensă Hermannstadt! Măţel centrează excelent în careu, dar Hoffenbacher nu poate trimite pe spaţiul porţii. 

Min. 17: Gazdele sunt în continuare în atac! Blănaru trece de Denis Ciobotariu, dar şutul său trece pe lângă poarta lui Mandanda. 

Min. 8: Ratare uriaşă Hermannstadt! Popovici a fost la un pas să marcheze împotriva fostei echipe. Mandanda a parat şutul, dar oricum fostul dinamovist s-a aflat în offside. 

A început meciul. 


Hermannstadt şi Dinamo sunt două echipe care se cunosc destul de bine, din moment ce Vasile Miriuţă este un fan convins al "câinilor" şi totodată fost antrenor în "Ştefan cel Mare", iar despre Mircea Rednic se ştie că îşi analizează de fiecare dată adversarii în detaliu. Cele două echipe au însă mentalităţi şi obiective diferite. 

Dacă Hermannstadt vrea să evite cu orice preţ retrogradarea, în acest moment fiind pe locul de baraj cu şanse de a ieşi din zona roşie, Dinamo vrea să câştige play-out-ul şi să îşi formeze nucleul de jucătorii pentru sezonul viitor atunci când Mircea Rednic a spus că vrea să se bată pentru titlu. 

Hermannstadt - Dinamo LIVE VIDEO, miercuri, de la 18:15, la Telekom Sport 1

Totuşi, pentru "câini" va fi un meci dificil. Hermannstadt joacă al doilea meci din acest sezon la Sibiu şi are parte de suportul fanilor, iar Dinamo vine în Transilvania fără mai mulţi jucători de bază, după cum a anunţat chiar Rednic la conferinţa de presă: "Dussaut, Grigore şi Nasser sunt suspendaţi, Papazoglou nu este 100%, iar Montini nu s-a antrenat ieri.  În plus, trei jucători sunt în Ramadan, fraţii Jaadi şi N'Diaye. O să improvizez. Sorescu o să revină pe postul care l-a consacrat şi pe care sper să joace la Campionatul European Iar în stânga va juca Kabashi. Nu am ce să ascund. Vasile, ştii apărarea. La mijloc intră Nistor"

Miriuţă i-a răspuns lui Rednic, după ce acesta i-a dezvăluit cu cine va juca: "A spus echipa? Asta contează mai puţin. Au jucători de valoare. Suntem pregătiţi şi vrem să facem un meci mare şi să câştigăm", a declarat Vasile Miriuţă la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dinamo. 

Afla mai multe despre: hermannstadtdinamoplay-out 

viewscnt
Articole similare