Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Hoffenheim, victorie cu Augsburg. Valencia, remiză cu Eibar. Final nebun de meci în Italia! Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga

VIDEO Hoffenheim, victorie cu Augsburg. Valencia, remiză cu Eibar. Final nebun de meci în Italia! Rezumatele zilei din Bundesliga, Serie A şi La Liga

Bundesliga

Comentarii

Etapa din Bundesliga s-a terminat aşa cum a început şi cum s-a desfăşurat în întregime: cu goluri multe şi frumoase. A fost spectacol şi în Italia.

Eibar - Valencia 0-0

Fără victorie din septembrie, Valencia a avut două şanse imense pe terenul lui Eibar, dar nu a putut să marcheze. Şutul violent al lui Racic a fost respins de Dmitrovic în bară. Apoi Gameiro, singur cu portarul, nu a reuşit să marcheze în prelungiri. Puţin înainte, Eibar ratase şi ea o şansă imensă. Sergi Enrich a trimis în bară. Eibar rămâne fără succes acasă în acest sezon, în timp ce Valencia are doar două puncte peste ultimul loc retrogradabil din La Liga.

Hoffenheim - Augsburg 3-1

Hoffenheim a învins-o pe Augsburg într-un duel de mijlocul clasamentului, în ultima partidă a etapei a 10-a din Bundesliga. Grillitsch a deschis scorul pentru gazde după 17 minute de joc şi după o centrare perfectă. Caligiuri a egalat pentru bavarezi şi a stabilit scorul pauzei. Imediat după reluare, Grilitsch a fost din nou la locul potrivit, iar Hoffenheim a făcut 2-1. Imediat, Bebou a liniştit apele cu o reuşită venită după o acţiune individuală frumoasă. S-a terminat 3-1, iar Hoffenheim este la patru puncte de locurile de Europa League.

Partida a fost transmisă LIVE pe site-ul nostru www.telekomsport.ro

Fiorentina - Genoa 1-1

Fiorentina şi Genoa s-a anihilat reciproc, iar meciul de pe Artemio Franchi se îndrepta spre 0-0, după ce reuşita lui Bonaventura a fost anulată cu VAR (70). Pjaca a dat lovitură în minutul 89, însă nu a fost singura reuşită a meciului. S-au dictat şapte minute de prelungiri, iar după depăşirea acestora a venit şi golul lui Milenkovic. Sârbul a pus capăt unei serii de aproape cinci meciuri fără gol marcat în campionat. Totodată, a fost prima reuşită a echipei viola în Serie A de la revenirea lui Cesare Prandelii pe banca Fiorentinei.

Afla mai multe despre: hoffenheim 

viewscnt
Articole similare