Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | I-a revenit zâmbetul pe buze lui Bergodi, după umilinţa de la Tbilisi. "Sunt mulţumit că am trecut cu bine. Probabil vom mai face transferuri"

VIDEO | I-a revenit zâmbetul pe buze lui Bergodi, după umilinţa de la Tbilisi. "Sunt mulţumit că am trecut cu bine. Probabil vom mai face transferuri"

Fotbal

Comentarii

CSU Craiova s-a impus, duminică, pe teren propriu, în faţa celor de la Astra Giurgiu, scor 2-0, într-o partidă din etapa a 2-a din Liga 1.

Oltenii au trecut cu bine peste umilinţa din Georgia, unde Lokomotiv Tbilisi a eliminat-o din preliminariile Europa League, după ce i-a învins cu scorul de 2-1. Craiova a învins-o pe Astra mai clar decât o arată scorul şi are maximum de puncte în Liga 1 după primele două runde, spre satisfacţia antrenorului Cristiano Bergodi.

"Am avut un meci foarte bun. În prima repriză am ratat ocazii foarte bune şi am şi marcat două goluri. Vreau să-i felicit pe băieţi, sunt mulţumit că am trecut peste această situaţie grea. Acum putem lucra. Două săptămâni de pauză şi se regla nişte lucruri. Din păcate, la Tbilisi asta am meritat. Nu am jucat bine. Nu am avut atitudine. Băieţii au revenit şi mă bucur. Avem o echipă bună. Chiar dacă avem un lot încă subţire, îl vom face unul bun şi vom lupta pentru campionat", a declarat Bergodi, după victoria cu Astra.

În plus, tehnicianul nu s-a ferit să recunoască faptul că se lucrează şi pentru alte transferuri până la finalul perioadei de transferuri. Până în acest moment, Craiova i-a adus pe Paul Papp, Alexandru Tudorie, Marius Constantin şi Vladimir Screciu. Papp şi Tudorie nu sunt apţi fizic, iar Vlădoiu şi Koljic acuză dureri.

"Am avut accidentări ca orice echipă. Nu a fost o perioadă de concediu, am revenit rapid cu cantonament. Papp, Tudorie, Vlădoiu, sperăm să-i recuperăm în această pauză. Probabil vom mai face transferuri, însă în acest moment sunt mulţumit de cum echipa s-a descurcat în campionat şi vom vedea", a completat Bergodi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare