Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a dat pasă de gol pe Metropolitano contra lui Atletico Madrid şi a fost aproape de a marca! Prima realizare în LaLiga a venit prea târziu pentru Alaves

VIDEO | Ianis Hagi a dat pasă de gol pe Metropolitano contra lui Atletico Madrid şi a fost aproape de a marca! Prima realizare în LaLiga a venit prea târziu pentru Alaves
Comentarii

Atletico Madrid s-a impus fără probleme pe teren propriu cu Alaves, scor 2-1, şi a urcat peste Barcelona. Ianis Hagi a intrat pe teren în repriza secundă şi a contribuit la golul echipei sale, cu un assist, dar reuşita a venit prea târziu pentru oaspeţi.

Ianis Hagi a dat prima pasă de gol în LaLiga! A ieşit la rampă cu Atletico Madrid, pe Metropolitano

Doar 27 de minute a rezistat Alaves fără gol pe Metropolitano. Gazdele au lovit prin Riquelme, care l-a driblat uşor pe Gorosabel şi a tras puternic la colţul scurt. Morata, plecat de la limita offside-ului, a făcut 2-0 chiar înainte de pauză.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 63 şi i-a dat emoţii lui Simeone. Mai întâi a trecut pe lângă gol. Şutul său din unghi nu a prins poarta. Fiul "Regelui" a încercat cu latul dintr-un unghi imposibil, dar prima realizare în Spania a venit în cele din urmă. 

Ianis Hagi a oferit pasa decisivă la golul marcat de Guevara, din prelungiri. Atunci, tricolorul a trimis mingea în careul advers, de unde coechipierul său a marcat, însă prea târziu pentru Alaves, care a plecat fără niciun punct din deplasare. 

Atletico s-a impus cu 2-1 şi a urcat pe trei în clasament, peste Barcelona. Alaves rămâne deasupra liniei roşii a clasamentului.

A fost a şaptea apariţie a lui Ianis Hagi pentru Alaves în LaLiga, iar prima realizare a venit chiar în faţa celui mai greu adversar. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi pasa de gol atletico madrid alavesatletico madrid alavesianis hagi alaves 

viewscnt
Articole similare