Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi e deja în Olanda, în cantonamentul lui Genk. "Am încercat să mergem incognito!" Cum a fost primit Ianis la noua echipă

VIDEO | Ianis Hagi e deja în Olanda, în cantonamentul lui Genk.  "Am încercat să mergem incognito!" Cum a fost primit Ianis la noua echipă
Comentarii

Gică Popescu şi Gheorghe Hagi s-au întors în ţară după ce au rezolvat transferul lui Ianis, la Genk. Preşedintele Viitorului a dezvăluit ce planuri are antrenorul cu fiul Regelui fotbalului românesc.

Gică Popescu şi Gheorghe Hagi şi-au făcut datoria. Au mers cu Hagi la Bruxelles să negocieze transferul lui Ianis. Au reuşit, Ianis a semnat vineri cu campioana Belgiei, iar cei doi au revenit în ţară, pentru că Viitorul are derby luni, în campionat, cu Dinamo, în direct la Telekom Sport. 

(Vă gândeaţi când s-a apucat Ianis de fotbal că dumneavoastră o să îl prindeţi peste ani?)

"Ianis s-a vândut singur prin evoluţiile pe care le-a avut la echipa de tineret, în primul rând la echipa de club unde a făcut un sezon extraordinar, după aceea turneul final, deci n-a fost nevoie decât ca noi să fim alături de el şi să încercăm să-l sfătuim dacă va fi cazul. Ianis a luat hotărârea de unul singur, ne-a bucurat hotărârea pe care a luat-o, noi doar am fost lângă el, atât", a declarat Gică Popescu  la sosirea în ţară. 

Popescu a povestit cum a fost aşteptat Ianis în Belgia. 

"Noi am încercat să mergem incognito, să nu ştie nimeni, însă nu am reuşit, au fost câţiva ziarişti la aeroport care au făcut poze, am făcut prezentarea, după semnarea contractului, după care Ianis s-a alăturat echipei în cantonamentul din Olanda", a declarat Popescu. 

Ianis e, aşadar, deja în Olanda, în cantonamentul lui Genk, dar nu va avea mult timp de acomodare. Noua lui echipă joacă Supercupa Belgiei, cu Mechelen, pe 20 iulie. În septembrie urmează grupele Ligii Campioilor, acolo unde Genk e calificată direct, din  postura de campioană a Belgiei. 

"Antrenorul îl consideră pe Ianis unul dintre jucătorii importanţi ai echipei anul acesta, este important că joacă în grupele Champions League, lucru pe care şi l-a dorit foarte mult. [...] E o vedetă deja? Vedetă va fi din momentul în care se va impune pe teren şi eu cred că are această capacitate să o facă", a declarat Popescu. 

 

Afla mai multe despre: hagiianispopescugenk 

viewscnt
Articole similare