Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi recunoaşte forma slabă în care se află Viitorul: "Problema este la noi, la jucători"

VIDEO | Ianis Hagi recunoaşte forma slabă în care se află Viitorul: "Problema este la noi, la jucători"

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi, căpitanul de la Viitorul Constanţa, este primul care trage un semnal de alarmă şi îşi avertizează colegii că trebuie să iasă din perioada slabă prin care trec. Echipa lui Gică Hagi nu a înscris în anul 2019.

"Pur şi simplu este o pasă proastă, problema este la noi, la jucători. Mereu ni se spune ce să facem, dar de câteva etape tot aşa, nu am aplicat ce ni s-a spus. Trebuie să fim mult mai atenţi. Trebuie să ieşim din această situaţie cât mai repede", a spus Hagi junior la microfonul Telekom Sport, după înfrângerea cu Astra Giurgiu. 

Ianis Hagi a vorbit şi despre ce s-a întâmplat în meciul cu Astra, considerând că eliminarea lui Kuipers din finalul primei reprize a avut un impact important asupra partidei: "Am rămas în 10 din prima repriză, în deplasare e greu să joci în 10 oameni. Suntem într-o pasă mai puţin bună. Cum am ieşit în anii trecuţi din situaţii dificile şi anul acesta va depinde de noi să ieşim şi eu cred că vom reuşi şi ne vom îndeplini obiectivul. Chiar dacă am încercat să stăm bine în teren, dar cum am spus, e greu să faci acest lucru în deplasare. Încercăm să ieşim din pasa asta proastă".

 

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare