Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, vedetă în clipul în care Rangers şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul viitor!

VIDEO | Ianis Hagi, vedetă în clipul în care Rangers şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul viitor!

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) e vedetă în ultimul clip de promvoare al noului echipament al lui Rangers, clubul scoţian care l-a transferat definitiv pe mijlocaşul român.

Rangers FC şi-a prezentat, miercuri, noul echipament de acasă, pe care îl vor îmbrăca în sezonul viitor. Ianis Hagi apare şi el în câteva cadre, alături de alţi colegi ai săi. Scoţienii au schimbat sponsorul tehnic. Au trecut de la Umbro, creatorul echipamentului din seoznul 2019/2020 la Castore, haine cu care se vor îmbrăca în sezonul 2020/2021.

Sezonul actual din campionatul Scoţiei a fost oprit definitiv şi Celtic a fost declarată campioană.

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers de la Genk!

Rangers FC a anunţat oficial, la finalul lunii mai, transferul lui Ianis Hagi. Internaţionalul român Ianis Hagi a semnat un contract pe cinci sezoane cu Rangers FC. Potrivit The Scottish Sun, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru suma de 3,5 milioane de euro, Rangers obţinând astfel o reducere de 1,5 milioane de euro la transferul internaţionalului român.

”Ianis este recunoscut în Europa drept un mare talent, iar faptul că va rămâne definitiv la Rangers este o veste extrraordinară. Relaţia mea cu Ianis Hagi s-a dezvoltat rapid şi este o plăcere să lucrăm împreună. A simţit deja ce înseamnă să joci pe Ibrox Park şi cred că este pregătit pentru viitorul sezon”, a declarat Steven Gerrard, pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: ianis hagivideoprezentarerangers fc 

viewscnt
Articole similare