Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilie Poenaru nu a mai rezistat după ce echipa sa a pierdut al doilea meci în prelungiri: "Vor plăti 100%" Ce le reproşează fotbaliştilor săi

VIDEO | Ilie Poenaru nu a mai rezistat după ce echipa sa a pierdut al doilea meci în prelungiri: "Vor plăti 100%" Ce le reproşează fotbaliştilor săi

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul Academicii Clineni a fost extrem de dezamăgit că echipa sa a pierdut în ultimele secunde jocul de la Târgu Mureş, aşa cum s-a întâmplat şi la Craiova, în prima etapă a campionatului.

Poenaru a răbufnit la interviul de la finalul meciului pierdut în faţa ardelenilor. 
 
"Este foarte frustrant ce se întâmplă. Este al doilea meci în care luăm golm în minutul 3, este al doilea sau al treilea meci în care luăm gol din faza fixă. Credeţi-mă că nici nu ştiu ce că mai zic. Nu sunt responsabili, nu îşi iau măsuri, nu ştiu să se poziţioneze, nu câştigă duelurie aeriene, nu fac marcajul aşa cum trebuie. Credeţi-mă că avem la antrenament, cred că lucrăm faze fixe mai mult decât durează antrenamentul. Le-am făcut cucuie în cap, la antrenament lucrează cum trebuie. Când vine meciul se transformă total" a declarat antrenorul ilfovenilor. 
 
Omul despre care s-a vorbit că ar putea ajunge la FCSB a anunţat şi măsurile pe care le va lua după al cincilea eşec în şase etape ale acestui sezon. 
 
"Vor plăti pentru asta, vor plăti. Sută la sută. Problema este că noi jucăm după ce primim gol. Noi abia atunci când îşi dau seama că nu mai au nimic de pierdut şi încep să joace. Şi o demonstrează şiu arată că pot şi revenim. Este al treilea sau al patrulea meci, când revenim după ce suntem conduşi, dar nu ştim să gestionăm anumite momente ale jocului şi asta e frustrant. Adică ce să fac în ultimele 5 secunde, ce mai putem să facem, ce mai putem să mai reglăm? Asta ţine de ei, ţine de valoarea lor individuală, de calitatea lor, de poziţionările pe care le au, de lupte corp la corp sau unu la unu" a fost reacţia de supărare a tehnicianului de 42 de ani. 
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaruînfrângereprelungiri 

viewscnt
Articole similare