Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ilkay Gundogan a fost huiduit de fani la meciul Germania - Arabia Saudită, după scandalul în care a fost implicat înaintea CM 2018

VIDEO | Ilkay Gundogan a fost huiduit de fani la meciul Germania - Arabia Saudită, după scandalul în care a fost implicat înaintea CM 2018
Comentarii

Fotbalistul german de origine turcă Ilkay Gundogan a avut parte de o primire ostilă la primul meci jucat în Germania după întâlnirea avută cu preşedintele Turciei. Sâmbătă seară, Gundogan a fost fluierat de fanii naţionalei Germaniei, atunci când a fost introdus pe teren în amicalul cu Arabia Saudită, scor 2-1.

Mijlocaşul echipei Manchester City a fost fluierat atunci când a intrat pe teren, în minutul 57, apoi la fiecare atinge a mingii pe care a avut-o până la finalul întâlnirii, după ce recent a avut o întâlnire cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan, căruia i s-a adresat cu "preşedintele meu".

La întâlnire a luat parte şi Mesut Ozil, dar mijlocaşul lui Arsenal nu a evoluat împotriva Arabiei Saudite. Internaţionalii germani de origine turcă sunt acuzaţi că s-au lăsat "manipulaţi" de preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a postat fotografii cu cei doi jucători în cadrul campaniei sale electorale.

Fotografii de la întâlnire au fost postate pe reţele de socializare în cadrul campaniei electorale a lui Erdogan. Preşedintele Turciei se afla în vizită la Londra, iar la întâlnire a mai fost prezent şi Cenk Tosun de la Everton.

Ozil şi Gundogan sunt născuţi în fostul bazin minier Ruhr, o regiune cu numeroşi turci sau persoane de origine turcă veniţi în Germania începând cu anii 60.

VIDEO | Germania - Arabia Saudită 2-1. Campioana mondială nu a convins în ultimul amical de dinaintea CM 2018

Afla mai multe despre: gundoganfaniscandal 

viewscnt
Articole similare