Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini antologice din Turcia! În prelungiri, arbitrul a repetat lovitura de pedeapsă DE DOUĂ ORI şi a eliminat portarul. Incredibil cum s-a terminat totul

VIDEO | Imagini antologice din Turcia! În prelungiri, arbitrul a repetat lovitura de pedeapsă DE DOUĂ ORI şi a eliminat portarul. Incredibil cum s-a terminat totul

Fotbal

Comentarii

Imagini incredibile surprinse la un meci din liga a treia din Turcia. În partida dintre Usaksport şi Ergene Velimese, centralul partidei s-a distrat cu nervii şi răbdarea jucătorilor gazde după ce a repetat lovitura de pedeaspă oferită oaspeţilor...de două ori şi a eliminat portarul celor de la Usakspor din motive considerate de mulţi banale.

Mai exact, în minutul 90+3 al partidei, la scorul de 2-0 pentru Usakspor, arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă pentru Ergene Velimese. Trage fotbalistul oaspeţilor, însă portarul Ersin Aydin respinge şi începe să se bucure părăsind terenul de joc. Centralul a considerat acest fapt o greşeală, un motiv să repete lovitura de la 11 metri şi i-a acordat cartonaş galben portarului. 

Penalty-ul se repetă, Ersin Aydin ţopăie şi plonjează în faţa liniei porţii, respinge, însă din nou arbitrul are ceva de obiectat. Motivul: Ersin nu avea picioarele pe linia porţii, aşa că vede al doilea cartonaş galben, plus bonus pentru oaspeţi - repetarea loviturii de la 11 metri.

Fără schimbări la dispoziţie, în poarta celor de la Usakspor a intrat unul dintre fundaşi. Execută un alt jucător al celor de la Ergene Velimese, acelaşi deznodământ. Fundaşul devenit portar respinge şi în urlalele suporterilor gazdelor. 

Afla mai multe despre: fotbalusakspor 

viewscnt
Articole similare