Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini greu de privit cu Eric! Fotbalistul a dezvăluit de ce nu joacă la Viitorul: "În curând voi reveni şi o să fiu cel mai bun iar"

VIDEO | Imagini greu de privit cu Eric! Fotbalistul a dezvăluit de ce nu joacă la Viitorul: "În curând voi reveni şi o să fiu cel mai bun iar"

Farul Constanța

Comentarii

Eric a avut parte de un start de sezon excelent în care a marcat cinci goluri în primele cinci meciuri jucate de FC Viitorul în Liga 1, dar apoi au venit problemele pentru fotbalist, care a dezvăluit pe reţelele de socializare de ce nu joacă la echipa lui Hagi.

În urmă cu o lună, Gică Popescu, preşedintele de la FC Viitorul, a dezvăluit că Hagi l-a scos din lot pe Eric din cauza problemelor cu greutatea: "A fost o perioadă în care Gică l-a ţinut departe de echipă din cauza greutăţii. Este foarte exigent Gică la aceste detalii. Îl vedem pe Cristiano cum arată când se dezbracă? Nu are pic de grăsime. Nu te poţi antrena cu 4 kilograme în plus".

Totuşi, brazilianul are şi probleme medicale. Eric a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că are ligamentul colateral intern rupt parţial şi este nevoit să facă injecţii şi fizioterapie pentru a nu se opera.

"De asta nu joc, 3 luni tot cu injecţie, fizioterapie, nerăbdare, nervi, încercând să revin!! Ligament colateral intern rupt parţial, fără să fiu nevoit să mă operez! Acum ştiţi de ce nu am mai jucat. În curând voi reveni şi o să fiu cel mai bun iar ...punct", a scris Eric.

Afla mai multe despre: ericviitorul 

viewscnt
Articole similare