Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini incredibile. Cum a fost întâmpinată o ambulanţă pe o stradă din Istanbul

VIDEO | Imagini incredibile. Cum a fost întâmpinată o ambulanţă pe o stradă din Istanbul

Diverse

Comentarii

Fanii turci din Asociaţia Suporterilor Karagumruk, din Istanbul, au întâmpinat o ambulanţă ca pe un adevărat star din fotbal, cu torţe, fumigene, flori şi fanfară.

Imagini impresionante pe o stadă din cartierul Fatih, din Istanbul. Fanii din Asociaţia Suporterilor Karagumruk s-au organizat şi au vrut să-şi arate susţinerea pentru personalul medical care luptă din greu cu pandemia de coronavirus. 
În momentul în care pe o stradă a intrat o ambulanţă, ultraşii au întâmpinat-o la geamurie cu torţe, fumigene, flori, baloane şi cu fanfară. Cadrele medicale au rămas impresionate de gestul suporterilor: ”Mulţumim foarte mult oamenilor din Karagumruk. Rămâneţi acasă şi vom continua să lucrăm pentru voi. Este o plăcere să vezi aceste imagini frumoase. Vă mulţumim foarte mult”.

Câte cazuri de coronavirus sunt în Turcia

Turcii se confruntă şi ei cu tot mai multe cazuri de îmbolnăviri cu virusul COVID-19. Până acum, au fost confirmate 90.980 de cazuri şi 2.140 de persoane care au decedat din cauza coronavirusului. De asemenea, 13.430 de persoane au fost declarate vindecate.
Turcia a impus carantină totală şi restricţii de circulaţie, pentru a combate răspândirea coronavirusului. 

Afla mai multe despre: turcia 

viewscnt
Articole similare