Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini INCREDIBILE! Fanii lui Atletico Madrid s-au răzbunat pe Griezmann. Ce au putut să facă suporterii ”colchonerilor”

VIDEO |  Imagini INCREDIBILE! Fanii lui Atletico Madrid s-au răzbunat pe Griezmann. Ce au putut să facă suporterii ”colchonerilor”

La Liga

Comentarii

Antoine Griezmann este istorie la Atletico Madrid. Fanii ”colchonerilor” îl consideră însă un trădător după ce a plecat la rivala FC Barcelona.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a strâns 257 de meciuri şi 133 de goluri la Atletico Madrid. Printre altele, Griezmann a câştigat UEFA Europa League şi Supercupa Europei la gruparea de pe Wanda Metropolitano, contribuind decisiv şi la accederea în două finale de UEFA Champions League.

Pentru fanii lui Atletico însă, aceste detalii nu mai contează. Plecarea sa la FC Barcelona a atras furia fanilor madrileni, care au călcat în picioare placheta din faţa stadionului cu numele lui Griezmann pe ea.

În interviurile realizate de televiziunea spaniolă La Sexta, o parte dintre cei intervievaţi s-au făcut că nici măcar nu-i cunosc numele francezului. Majoritatea fanilor madrileni îl consideră pe Griezmann un trădător pentru că a acceptat să meargă la o mare rivală.

 

 

Afla mai multe despre: atletico madridantoine griezmann 

viewscnt
Articole similare