Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini şocante cu Andrei Cristea! A apărut cu ochiul vânăt pe aeroport. Explicaţiile jucătorului

VIDEO | Imagini şocante cu Andrei Cristea! A apărut cu ochiul vânăt pe aeroport. Explicaţiile jucătorului

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a întors din cantonament, iar noul antrenor secund, Andrei Cristea, a apărut cu ochiul vânăt. Fotbalistul a explicat de ce a apărut aşa şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Mircea Rednic.

Întrebat despre ce a păţit la ochi, Andrei Cristea a spus: "Un semn de bună purtare, o să fiu mai atent. Am sărit la cap cu un adversar şi m-a lovit cu cotul, dar nu e nicio problemă. Suntem obişnuiţi"

Ulterior, fotbalistul a vorbit şi despre noul rol pe care îl are la echipă, acela de antrenor secund: "Este o nouă funcţie, dar vă repet, în primul rând îmi doresc să fiu concentrat încă pe carieră, fiindcă vreau să mai înscriu nişte goluri, să ajut echipa şi dacă pot să fiu util şi din alte puncte de vedere, cu mare drag. Încerc asta să fac de câţiva ani încoace, nu e pentru prima dată, dar sper să-mi iasă".

Experimentatul atacant a vorbit şi despre relaţia cu Mircea Rednic: "Cu siguranţă. Mircea Rednic este un antrenor cu experienţă, mă bucur că reuşesc să lucrez din nou cu dumnealui şi sper să se vadă asta în rezultatele noastre".

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iasi 

viewscnt
Articole similare