Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini uluitoare! Antrenorul cu portarii de la Botoşani, dărâmat după ce a fost certat de Costel Enache. Reacţia tehnicianului

VIDEO | Imagini uluitoare! Antrenorul cu portarii de la Botoşani, dărâmat după ce a fost certat de Costel Enache. Reacţia tehnicianului

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a pierdut cu 2-0 pe terenul lui Dinamo, la capătul unui meci spectaculos. Costel Enache spune că este mulţumit de atitudinea jucătorilor, dar jocul s-a rupt după ce Dinamo a deschis scorul dintr-o eroare de arbitraj. Enache a evitat să vorbească despre momentul în care l-a certat pe antrenorul cu portari.

Dinamo - FC Botoşani a oferit multe faze spectaculoase, dar Costel Enache spune că jocul bun al echipei sale a fost blocat de o eroare de arbitraj, din care Dinamo a deschis scorul. Mai exact, a fost vorba despre un off-side. Însă poarta lui FC Botoşani a fost nesigură şi din cauza evoluţiei lui Pap.

În timpul meciului, scos din sărite de erorile lui Pap, Costel Enache l-a certat violent pe antrenorul cu portarii. La finalul meciului, acesta a fost foarte marcat de discuţia pe care a avut-o cu Enache. Antrenorul lui FC Botoşani a evitat însă să vorbească despre acest moment şi a preferat să comenteze jocul:

”Nu am ce să explic. Discuţiile dintre noi sunt discuţii între noi. Nu înţeleg de ce vă luaţi direct de Pap. Haideţi să vorbim de toată echipa. Ce vorbim noi în vestiar e cu totul altceva. Poate am şi eu greşelile mele când aleg primul ”11”, primul ”18”, dar nu trebuie să ne luăm de aceste greşeli. Nu cred că am făcut un joc slab, am făcut un joc pozitiv, cu mentalitate ofensivă. Dinamo a intrat în joc dintr-o greşeală de arbitraj. Nu este chiar confortabil mental ca, în momentul în care controlezi jocul, Dinamo să intre în joc cu o greşeală arbitraj.

Pot găsi argumente şi o laudă pentru jucători pentru că pun în practică ce le zic. I-am văzut concentraţi”,
a declarat Costel Enache la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc botosanidinamocostel enacheliga 1 

viewscnt
Articole similare