Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Îmi vine să plâng de nervi". Gabi Iancu a cedat după înfrângerea cu Dinamo

VIDEO | "Îmi vine să plâng de nervi". Gabi Iancu a cedat după înfrângerea cu Dinamo

Farul Constanța

Comentarii

Golgheter în Liga 1, cu opt reuşite, Gabriel Iancu a reuşit să înscrie şi în poarta lui Dinamo. Echipa sa, FC Viitorul, a pierdut însă cu 2-3, lucru care l-a scos din sărite pe atacantul lui Hagi.

Viitorul a bifat al doilea meci consecutiv fără victorie şi a suferit a treia înfrângere a sezonului, spre nemulţumirea golgheterului Gabriel Iancu.

"Nu spun că e vina unui jucător, cu toţii am greşit, dar nu e posibil să pierzi un meci pe mâna ta. Am fost, nu vreau să folosesc un cuvânt prea dur, dar nu aşa se joacă şi nu e normal să stai să lupţi a doua repriză, să nu existe decât o echipă, în albastru-negru, şi să tragi de tine să egalezi. 

(CE SENTIMENT TE ÎNCEARCĂ ACUM?)
Să plâng de nervi. Îmi vine să plâng de nervi. Că pierdem puncte. Şi un egal mă nemulţumea. Nu e normal să avem aşa o atitudine în prima repriză şi în a doua să ne schimbăm cu totul. De ce nu am început aşa de la început?

Să nu mai trebuiască să dăm 400% să revenim, că nu suntem Liverpool în finala Champions League", a declarat Gabriel Iancu după Dinamo - Viitorul, 3-2.

Afla mai multe despre: viitorulianculiga 1nervi 

viewscnt
Articole similare