Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Împăcare istorică în fotbalul românesc. Adrian Mutu, întâlnire de gradul zero cu Victor Piţurcă: "Vreau să îmi dea nişte sfaturi"

VIDEO | Împăcare istorică în fotbalul românesc. Adrian Mutu, întâlnire de gradul zero cu Victor Piţurcă: "Vreau să îmi dea nişte sfaturi"

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu, noul selecţioner al naţionalei de tineret, a mărturisit că s-a împăcat cu Victor Piţurcă şi vrea să îl întâlnească pe fostul selecţioner pentru a-i cere sfaturi. În ultimii ani, cei doi nu şi-au vorbit, după un conflict avut la echipa naţională.

Adi Mutu şi Victor Piţurcă au avut colaborare de lungă durată la echipa naţională, dar relaţia dintre cei doi s-a stricat pe final. Piţurcă a refuzat să-l mai convoace pe final de carieră şi i-a luat şansa de a-l depăşi pe Gică Hagi în clasamentul golgheterilor din istoria naţionalei.

Cei doi au trecut peste conflict, iar "Briliantul" aşteaptă sfaturi de la fostul său antrenor, din partea căruia a şi primit încurajări după numirea la U-21.

"Am vorbit cu dânsul, nu după ce am semnat, doar prin mesaje, trebuia să ne întâlnim să bem o cafea, pentru că vreau să mă întâlnesc cu dânsul ca să vorbesc cu dânsul. Fiind foarte mult timp selecţioner al României, să îmi dea nişte sfaturi pentru că eu cred că e în măsură să îmi dea aceste sfaturi.

Aş vrea să văd aşa, cum vedea nea Piţi lucrurile din postura de antrenor, inclusiv ce s-a întâmplat cu mine. Am vorbit despre acest lucru, ne-am împăcat, nici nu ştiu dacă eram certaţi.

Chiar îi mulţumesc că a vorbit frumos de mine şi când se întâmplă lucruri din astea, crescând, te face să îţi pară rău că ai spus anumite lucruri cu ani în urmă", a declarat Adrian Mutu.

Mutu, noul selecţioner al naţionalei U-21, se află la Marbella

Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, se află în aceste zile la Marbella, pentru a asista la antrenamente şi meciuri ale echipelor aflate în cantonament acolo.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare