Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | În direct la Telekom Sport, am aflat prima echipă care îşi joacă şansa revenirii în La Liga. Un uriaş actor a asistat la meci

VIDEO | În direct la Telekom Sport, am aflat prima echipă care îşi joacă şansa revenirii în La Liga. Un uriaş actor a asistat la meci
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Deportivo la Coruna a mai făcut un pas uriaş spre revenirea în La Liga.

Gruparea de pe Estadio Riazor a câştigat şi manşa retur cu Malaga, după ce în partida tur, de pe teren propriu s-a impus cu scorul de 4-2.

În prima repriză, gazdele au trimis de două ori mingea în bară, dar Deportivo a avut noroc. 

Un noroc care în repriza secundă s-a transformat în siguranţă, pentru că formaţia lui Pep Luis Marti a reuşit să se apere exact şi să dea lovitura pe final.

Alex Bergantinos a marcat singurul gol al meciului în minutul 82 al partidei de pe Estadio La Rosaleda, în urma unei erori comise de Munir. La partida retur dintre Malaga şi Deportivo la Coruna a asistat şi celebrul actor, Antonio Banderas, unul dintre cei mai mari şi mai cunoscuţi fani ai gazdelor.

Deportivo la Coruna va juca pentru accederea în elita fotbalului spaniol contra învingătoarei din ”dubla” Albacete - Real Mallorca. În partida tur, mallorquinii s-au impus cu scorul de 2-0.

Meciul retur va avea loc la Albacete şi va fi transmis în direct de Telekom Sport, duminică de la ora 20:00. Finala se joacă pe 20 respectiv 23 iunie, de asemenea în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: malagadeportivo la coruna 

viewscnt
Articole similare