Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”În prima repriză a fost turist”. Jucătorul pe care Dan Petrescu l-a băgat în şedinţă la vestiare: ”L-am trezit la pauză”

VIDEO | ”În prima repriză a fost turist”. Jucătorul pe care Dan Petrescu l-a băgat în şedinţă la vestiare: ”L-am trezit la pauză”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a chinuit în prima repriză cu Academica Clinceni, însă în partea a doua a arătat o altă atitudine şi s-a impus până la urmă cu 3-0. Dan Petrescu laudă evoluţia lui Lacina Traore din partea secundă, dar îl critică pentru prima repriză.

CFR Cluj - Academica Clinceni a fost 0-0 la pauză, după o primă repriză modestă făcută de campioana României. Dan Petrescu a făcut prima schimbare încă din minutul 32, când l-a introdus pe Traore în locul lui Itu, dar jocul a suferit în continuare. În partea a doua, CFR a arătat însă o altă faţă şi a reuşit să înscrie de trei ori.

Golul de 2-0 a fost reuşit de Lacina Traore, despre care Dan Petrescu spune că în prima repriză a fost ”turist”, dar în partea a doua a fost determinant: ”Cred că intrarea lui Lacina, în a doua repriză, pentru că în prima a fost turist pe teren. După ce l-am trezit la pauză, a început să joace fotbal”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: lacina traore 

viewscnt
Articole similare