Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inaugurare de tristă amintire. Pandurii Târgu Jiu a pierdut primul meci pe noul stadion

VIDEO | Inaugurare de tristă amintire. Pandurii Târgu Jiu a pierdut primul meci pe noul stadion

Liga 2

Comentarii

Primul meci pe noul stadion din Târgu Jiu a fost unul de tristă amintire pentru Pandurii.

La debutul lui Tibi Bălan pe bancă, gorjenii puteau deschide scorul prin Filip. 

La faza imediat următoare, U Cluj a dat lovitura. Pârvulescu a marcat împotriva fostei sale echipe şi nu s-a bucurat. Clujenii îşi puteau dubla avantajul până la pauză, dar acelaşi Pârvulescu a şutat dezamăgitor dintr-o poziţie ideală. Clujenii au revenit în atac în partea a doua, iar Goga a trecut şi el pe lângă golul de 2-0. Bara i-a salvat pe gorjeni. Pandurii putea salva un punct în finalul meciului, dar Vasilescu nu a reuşit să-l învingă pe Dur-Bozoancă. Pandurii - U Cluj s-a terminat 0-1, prima victorie pentru şepcile roşii după şase etape. 


Fosta arenă pe care au evoluat alb-albaştrii a găzduit ultima oară meciul dintre Pandurii şi Poli Iaşi din primăvara anului 2015. Ulterior aceasta a fost demolată pentru a face loc noului stadion de 12.500 de locuri a cărui inaugurare va avea loc odată cu întâlnirea dintre Pandurii şi U Cluj din etapa a 14-a  a Ligii 2. În ultimii 4 ani clubul din Târgu jiu s-a transfortmat însă foarte mult. De unde formau o echipă de prima jumătate a clasamentuli în Liga I, gorjenii au ajuns în zona retrogradării în eşalonul secund.

Tot acolo sunt şi adversarii de la U Cluj, probabil cea mai mare a dezamăgire a sezonului de până acum. Singurul aspect să spunem pozitiv în ceea ce îi priveşte pe ardeleni e că au o singură înfrângere în ultimele 7 meciuri de campionat. Cum însă în aceste zile a devenit şi oficială retragerea celor de la Daco Getica, U Cluj ajunge în urma recalculării punctajelor echipelor pe poziţia a 13-a, având în vedere că alb-negrii nu au jucat încă împotriva bucureştenilor iar lor nu li se vor scădea puncte. 

Afla mai multe despre: panduriiu clujinaugurare stadion 

viewscnt
Articole similare