Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Început spectaculos de 2019 în Liga 2. Chindia, lider provizoriu în Liga 2 după un meci cu 5 goluri

VIDEO | Început spectaculos de 2019 în Liga 2. Chindia, lider provizoriu în Liga 2 după un meci cu 5 goluri

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a câştigat în runda cu numărul 22, prima din 2019, 3-2, cu Aerostar Bacău.

Emoţii mari la Târgovişte în primul meci al ligii secunde din 2019. Elevii lui Viorel Moldovan au primit gol în minutul 6 şi au fost conduşi de două ori, însă de fiecare dată unul dintre golgheteri a reuşit să egaleze. Primul a fost Cherchez, cu un gol dintr-un penalty, urmat de Neguţ în repriza a doua. Victoria a fost adusă de tânărul Andrei Şerban în minutul 82. 

În urma acestui rezultat, Chindia este liderul provizoriu al ligii secunde, cu 47 de puncte. Aerostar rămâne pe 15, cu 22 de puncte şi poate pica în zona roşie, în funcţie de rezultatele celorlalte echipe. 


Chindia Târgovişte este una dintre favoritele la promovare, chiar dacă nu a terminat anul 2018 în cel mai bun mod. Echipa condusă acum de Viorel Moldovan, care a ratat "la mustaţă" promovarea în Liga 1 în urmă cu un sezon, atunci când a fost învinsă la loviturile de departajere de FC Voluntari, ocupă locul 5, cu 44 de puncte, doar două distanţă de liderul surpriză al ligii secunde, Sportul Snagov. 

  • LIVE VIDEO | Revine Liga 2! Chindia Târgovişte - Aerostar Bacău, de la 14:00, pe Telekom Sport 1 şi online

Fostul mare internaţional român a primit întăriri în pauza competiţională, la Târgovişte revenind, sub formă de împrumut, Mihai Neicuţescu, de la Dinamo, printre alţii. În continuare, cei mai importanţi jucători rămân cei doi golgheteri ai echipei, Cristi Neguţ (11 goluri) şi Cristi Cherchez (10 goluri). 

Aerostar Bacău a prins viaţă odată cu venirea pe banca tehnică a lui Florin Bratu, care a început sezonul în Liga 1, la Dinamo. Aerostar a reuşit să iasă din zona roşie a clasamentului şi a terminat anul 2018 pe primul loc peste linie, cu 22 de puncte, dar şi cu o victorie mai mult decât convingătoare, 9-1 cu Metaloglobus. Totodată, de la Bacău vine al doilea cel mai bun marcator din Liga a 2-a, Valentin Buhăcianu, cu 12 goluri. 

Afla mai multe despre: chindia targovisteaerostar bacauliga 2 

viewscnt
Articole similare