Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Cât timp a vorbit Bogdan Argeş Vintilă în conferinţa în care Gigi Becali l-a prezentat oficial

VIDEO INCREDIBIL | Cât timp a vorbit Bogdan Argeş Vintilă în conferinţa în care Gigi Becali l-a prezentat oficial

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a organizat vineri o conferinţă de presă în care l-a prezentat pe noul antrenor al FCSB-ului, Bogdan Argeş Vintilă. Însă conferinţa a fost dominată mai mult ca oricând de patronul FCSB.

FCSB are un nou antrenor, pe Bogdan Argeş Vintilă, care a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă. Însă fostul portar n-a avut prea mult timp la dispoziţie să-şi exprime ideile. Deşi era o conferinţă de prezentare, discursul a fost dominat de Gigi Becali, cel care a vorbit şi în locul antrenorului.

În total, Bogdan Argeş Vintilă a avut la dispoziţie doar un minut şi 12 secunde, timp în care a încercat să explice planul pe care-l are la FCSB. De fiecare dată a fost întrerupt însă de patron. O notă specială şi pentru Alexandru Tudor, prezent şi el la conferinţa de presă, dar care n-a scos niciun cuvânt.

Prin comparaţie cu ultimii doi antrenori prezentaţi oficial de FCSB, Vintilă a vorbit cel mai puţin, raportat la cât a durat conferinţa de presă: doar 3% din timpul total. Cel mai ”vorbăreţ” a fost Bogdan Andone, care a vorbit 13% din timp.

Afla mai multe despre: bogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare