Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO incredibil! Marius Şumudică, atacat de noul antrenor de la Rizespor în vestiar. Jucătorii au stat şi au ascultat. Ce a putut spune

VIDEO incredibil! Marius Şumudică, atacat de noul antrenor de la Rizespor în vestiar. Jucătorii au stat şi au ascultat. Ce a putut spune

Fotbal intern

Comentarii

Rizespor, fosta echipă a lui Marius Şumudică, se zbate în a doua parte a clasamentului din Super Lig, pentru a se salva de la retrogradare cu noul antrenor Bülent Uygun. La ultimul meci din campionat, tehnicianul turc a rostit un discurs în faţa fotbaliştilor, care a fost interpretat drept un atac la adresa fostului antrenor, Marius Şumudică.

Marius Şumudică a plecat de la Rizespor pe 4 martie, fiind a doua echipă turcă de care se desparte în acest sezon, după Gaziantep. Pe lângă rezultatele slabe înregistrate la Rizespor, antrenorului român i-au fost fatale şi declaraţiile pe care le-a făcut la adresa jucătorilor. Preşedintele clubului a dezvăluit că Şumudică obişnuia să ţipe la jucători şi să-i umilească, motiv pentru care n-a avut succes.

VIDEO | Marius Şumudică, atacat de noul antrenor al lui Rizespor

Rizespor a câştigat pentru prima dată după opt etape în Super Lig, sâmbătă, cu Hatayspor, scor 1-0, iar discursul antrenorului Bülent Uygun se pare că a dat roade. Totuşi, cuvintele tehnicianului turc par a fi îndreptate către Marius Şumudică şi alţi critici ai jucătorilor. 

"Acest discurs al lui Uygun a fost interpretat ca un răspuns la declaraţiile antrenorului Marius Şumudică, care au fost inadecvate", a scris Fotomac.com.tr.

"Sunt aici, pentru că eu cred că sunteţi buni. Sunt sigur că veţi demonstra că sunteţi buni. Da, adversarul merită respectul nostru. E o echipă admirabilă şi de respectat. Dacă îi învingeţi azi, meritaţi şi mai mult respect. 

V-au spus multe lucruri. Ei au crezut că nu sunteţi buni. Ei au crezut că nu sunteţi buni! Dar voi sunteţi puternici şi puteţi face orice cu inima. Jucaţi şi bucuraţi-vă! Luptaţi! Luptaţi! Promiteţi?", a susţinut noul antrenor al lui Rizespor în faţa jucătorilor, conform sursei citate. 

Marius Şumudică a dat vina pe jucători în ultima parte la Rizespor

"Nici Jose Mourinho, dacă ar veni aici, nu ar avea succes. Fotbaliştii noştri nu sunt în stare să facă un dribling. Ăsta nu e un joc video, nu am o manetă cu care să îi controlez, nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face", a declarat Marius Şumudică. 

"Eu mi-am făcut treaba, vin cu trei ore înainte la muncă... Dar nu pot să intru eu pe teren şi să dau gol Nu e vina mea. Când am venit aici, am găsit jucători accidentaţi, am găsit jucători infectaţi cu Covid. Ce pot să fac eu? Nu am o baghetă magică", spunea Marius Şumudică când ocupa funcţia de antrenor la Rizespor. 

Marius Şumudică a revenit în România şi a anunţat că va prelua o altă echipă în vară, la finalul sezonului. Antrenorul român a fost dorit de Dinamo şi Poli Iaşi. De asemenea, tehnicianul a rămas dezamăgit de conducătorii de la Rapid, cărora le-a transmis că telefonul său e închis. 

Afla mai multe despre: marius sumudicarizesporantrenor rizespormarius sumudica turciamarius sumudica rizespor 

viewscnt
Articole similare