Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Momente halucinante în Liga 1. L-au scos pe targă şi i-au cerut buletinul! "Nu ai acte!?" "Hai că nu moare”

VIDEO INCREDIBIL | Momente halucinante în Liga 1. L-au scos pe targă şi i-au cerut buletinul! "Nu ai acte!?" "Hai că nu moare”

FC Voluntari

Comentarii

Aisa Laidouni s-a accidentat în debutul partidei cu Viitorul Constanţa, iar medicul de la Voluntari a decis să-l trimită la ambulanţă pentru a ajunge la spital cât mai repede. În mod şocant, medicul de pe Salvare nu a vrut să-l primească pe jucător dintr-un motiv demn de filmele SF.

Nu ai niciun act asupra ta?”, este întrebarea ireală pe care medicul de pe ambulanţă i-o pune unui fotbalist care tocmai a ieşit de pe teren. Scenele demne de filmele SF continuă cu o replică de pe ambianţă: ”El nu e urgenţă, nu moare. Putem să stăm şi să mergem după meci”.

Laidouni s-a accidentat în minutul 8 şi a fost schimbat abia în minutul 15, din cauza haosului creat.

Întrebarea şi răspunsul salvator au venit puţin mai târziu. ”Ai vreo poză cu paşaportul tău în telefon? Are”. A fost momentul în care, în sfârşit, oamenii de pe Salvare au decis că au suficiente motive pentru a pleca spre spital.

Au fost aproape două minute halucinante la Voluntari, în 2018, cu un medic de pe Ambulanţă care îi cere buletinul unui fotbalist aflat în echipament, care tocmai ieşise accidentat de pe teren.

Afla mai multe despre: voluntarilaidounipozabuletinmedicambulanta,  

viewscnt
Articole similare