Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Omul care se luptă cu taurii cu mâinile goale, angajat de Ronaldo! Ei sunt bodyguarzii lui CR7 pentru CM 2018

VIDEO INCREDIBIL | Omul care se luptă cu taurii cu mâinile goale, angajat de Ronaldo! Ei sunt bodyguarzii lui CR7 pentru CM 2018galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Cu sute de milioane de fani pe reţelele de socializare, Cristiano Ronaldo este cel mai cunoscut fotbalist al planetei, iar starul portughez nu lasă nimic la voia întâmplării înainte de participarea la CM 2018 cu naţionala Portugaliei.

Chiar dacă fotbalşitii celor 32 de naţiuni care se vor confrunta în Rusia vor avea parte de măsuri de securitate fără precedent, pentru a preveni orice incident, Ronaldo a decis să-şi angajeze şi doi bodyguarzi personali, care i-au fost deja alături cu ocazia finalei UEFA Champions League câştigată de Real Madrid la Kiev. (foto jos - cei doi sunt alături de CR7 şi familia sa)



"Muntele" de 1,90 m şi bestia din ringul MMA



Este vorba de Nuno Marecos, un fost paraşutist în trupele de elită, devenit toreador şi de fostul luptător MMA la categoria supergrea Goncalo Salgado, care în perioada în care era luptător activ avea 140 de kg şi între timp pare să mai fi luat proporţii.



Nuno Marecos a devenit cunoscut în Portugalia după ce a început să participe la coride, acolo unde se luptă cu taurii neînarmat, alături de o echipă formată din opt oameni numiti "forcados". Aceştia încearcă să răpună taurii folosind forţa brută şi inteligenţa.



"Ronaldo urmăreşte multe lupte cu tauri şi l-a ales singur pe Nuno, convins că e unul dintre cei mai duri oameni pe care i-a întâlnit vreodată. Şti că nu va avea probleme cu un tip ca el alături. Nuno a fost cu el aproape tot timpul la Kiev şi va fi cu el şi la Campionatul Mondial", a declarat o sursă apropiată fotbalistului, conform The Sun.

Goncalo Salgado a luptat timp de mai mulţi ani în MMA, acolo unde a înregistrat şapte victorii şi două înfrângeri. Fostul luptător este alături de CR7 de mai mult timp şi îl va urma şi la CM 2018.



VIDEO Vezi mai jos imagini cu Nuno Marecos luptând cu taurii cu mâinile goale

AICI ai Programul complet al CM 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bodyguarzi ronaldoronaldo cm 2018,  

viewscnt
Articole similare