Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Scandal uriaş în sferturi, la Washington. Pantofii lui Tsitsipas au creat o situaţie nemaiîntâlnită pe un teren de tenis. Ce s-a întâmplat

VIDEO INCREDIBIL | Scandal uriaş în sferturi, la Washington. Pantofii lui Tsitsipas au creat o situaţie nemaiîntâlnită pe un teren de tenis. Ce s-a întâmplat

Tenis

Comentarii

O pereche de încălţăminte l-a făcut pe Benoit Paire să explodeze de nervi la meciul cu Tsitsipas de la Washington. Până la urmă grecul s-a impus şi s-a calificat în semifinale.

Era 7-5 şi 2-0 în sfertul de finală de la turneul de la Washington între Benoit Paire şi Stefanos Tsitsipas. Grecul tocmai pierduse o minge de game şi scorul redevenise 40-40 în al treilea game al setului. A fost momentul în care Tsitsipas a mers la bancă şi l-a anunţat pe arbitru că trebuie să îşi schimbe încălţămintea. 

Arbitrul a acceptat situaţia deşi game-ul nu se încheiase, lucru care l-a înfuriat peste măsură pe Beniot Paire. Cât timp grecul şi-a schimbat pantofii de joc, Paire s-a certat cu arbitrul, stârnind valuri de nemulţumire în tribune. 

Paire:Ştiu că nu este vina lui, dar se întâmplă la fiecare meci.

Arbitru: Are o problemă cu pantofii.

Paire: OK, dar avem timp de odihnă.  Aşa, de fiecare dată când voi fi obosit o să spun că am probleme cu pantofii. În fiecare meci face la fel. L-am văzut. 

Arbitru: Înţeleg ce spui!

Paire: Înţelegi, dar nu schimbi nimic. Nu se schimbă nimic! Data viitoare o să zic şi eu că am probleme cu pantofii!

Şi exact aşa a procedat francezul. După următorul punct, câştigat tot de grec, a mers la banca lui, spunând că are probleme cu încălţămintea, continuând să fie extrem de nervos şi să 

Paire: Am probleme cu încălţămintea! Mi s-a rupt pantoful. Care e problema?

Arbitru: Benoit, mai ai 25 de secunde, altfel pierzi punctul.

Paire: El a făcut asta în trei meciuri la rând.

Arbitru: Mai ai 20 de secunde!

Paire: Da, el are timp şi eu nu am. [...]  Dacă mă pot opri ori de câte ori vreau, de ce mai există timpul de odihnă.

Până la finalul jocului, Paire nu a mai câştigat niciun game. Partida s-a terminat 7-6, 6-0 pentru Tsitsipas, care s-a calificat în semifinalele turneului de la Washington. 

Semifinala Tsitsipas - Kyrgios se va juca la noapte, la ora 02:00, pe Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: tenispairetsitsipas 

viewscnt
Articole similare