Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO| INCREDIBIL! Sorin Cârţu bănuieşte că unul dintre cei care i-au vandalizat casa şi cofetăria este fiul lui Claudiu Niculescu

VIDEO| INCREDIBIL! Sorin Cârţu bănuieşte că unul dintre cei care i-au vandalizat casa şi cofetăria este fiul lui Claudiu Niculescu
Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a căzut din nou victima vandalismului. După ce casa i-a fost vandalizată de 10 persoane, pe care le suspecta că fac parte din galeria lui FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, preşedintele oltenilor are acum de suferit şi la cofetăriile pe care le deţine în oraş.

Sorin Cârţu nu scapă de huligani. Preşedintele Universităţii din prima ligă s-a trezit din nou cu proprietăţile vandalizate. De această dată, cele două cofetării pe care fostul fotbalist le deţine în oraş.

”Nu ştiu ce să facem, pentru că eu zic că este competenţa poliţiei şi a tot ce înseamnă organe de resort în Craiova. Din punctul meu de vedere trebuie să se ia nişte măsuri, pentru că eu cred că ăsta este un prcedent, se creează un precedent periculos” a mărturist Sorin Cârţu.

După ce a urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere, Cârţu acuză că unul dintre vandali ar fi chiar fiul lui Claudiu Niculescu. Alexandru Niculescu a învăţat opt ani la şcoala unde a fost directoare soţia fostului internaţional.

”Ăsta micu, Alexandru, i-a dat telefon nevesti-mii, că doamna directoare, nu am fost eu. Nu e adevărat. Suntem o grupare de 200 de persoane şi poate cineva de acolo. Adică o chestie de-asta în care a minţit sau şi-a declinat vinovăţia” a mai precizat preşedintele Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare