Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Indiana Pacers a scris istorie în NBA! Spectacolul din noul format In-Season Tournament, analizat la Zoom Sport, cu Cosmin Petrescu

VIDEO | Indiana Pacers a scris istorie în NBA! Spectacolul din noul format In-Season Tournament, analizat la Zoom Sport, cu Cosmin Petrescu

NBA

Comentarii

Pentru prima oară în istorie, NBA vine cu un format nou, In-Season Tournament, cu scopul de a revitaliza sezonul regular, iar această competiţie a intrat deja pe ultima sa turnantă, faza finală, în direct şi în exclusivitate, pe Orange Sport.

VIDEO | In-Season Tournament la Zoom Sport, cu Corina Marinaş şi Cosmin Petrescu

Cele mai tari meciuri din Cupa NBA au fost analizate la Zoom Sport de comentatorul Orange Sport, Cosmin Petrescu, cel care a prefaţat şi meciul suprem din competiţie. 

Indiana Pacers a trecut în semifinale de Milwaukee Bucks, scor 128-119, în timp ce Los Angeles Lakers a învins-o pe New Orleans Pelicans, scor 133-89.

Pacers au produs surpriza, după ce au eliminat în sferturi locul 1 din Conferinţa de Est, Boston Celtics (122-112), iar acum, în semifinale, au scos-o din competiţie şi pe ocupanta locului 2, Milwaukee Bucks.

În a doua semifinală din In-Season Tournament, LA Lakers i-au demolat pe New Orleans Pelicans într-un meci fără istorie. 

Finala In-Season Tournament, în direct pe Orange Sport

Astfel, marea finală a primei Cupe NBA din istorie este în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:30, pe T-Mobile Arena, din Las Vegas, în direct şi în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: nbain season tournament nbazoom sport 

viewscnt
Articole similare