Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INEDIT | Echipa naţională merită orice sacrificiu! A călătorit aproape 6000 de km pentru a îşi vedea echipa învinsă cu 14-0

VIDEO INEDIT | Echipa naţională merită orice sacrificiu! A călătorit aproape 6000 de km pentru a îşi vedea echipa învinsă cu 14-0galerie foto
Comentarii

Iran a realizat scorul zilei în grupele din Asia pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, din Qatar. Meciul a fost inedit din mai multe motive, nu doar datorită proporţiilor scorului.

Iran a zdrobit, pur şi simplu, Cambodgia şi a urcat pe primul loc într-o grupă din care mai fac parte Bahrain, Hong Kong şi Irak. Cambodgia se situează pe ultimul loc, cu un singur punct. În partida de la Teheran, ei au ratat o lovitură de pedeapsă în a doua repriză.

La meci a asistat un singur fan al Cambodgiei, care era echipat cu portavoce, un steag uriaş şi tobă. El a străbătut aproximativ 5,648 km şi pasiunea pentru echipa naţională nu s-a stins nici la scorul de 14-0 pentru Iran, când singurul fan a fost văzut cântând pentru ţara sa. 

În acelaşi meci, în tribune au fost prezente şi femeile, ceea ce a reprezentat un eveniment naţional în Iran. A fost pentru prima oară în 40 de ani când femeile au avut voie să intre într-o arenă de fotbal. 

Afla mai multe despre: cambogiairan 

viewscnt
Articole similare