Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter, victorie cu Sassuolo. Debut ratat pentru Pioli pe banca lui Milan. Nainggolan a reuşit golul startului de sezon | REZUMATUL ZILEI AICI

VIDEO | Inter, victorie cu Sassuolo. Debut ratat pentru Pioli pe banca lui Milan. Nainggolan a reuşit golul startului de sezon | REZUMATUL ZILEI AICI

Fotbal

Comentarii

• Inter şi-a făcut încălzirea pentru duelul din Liga Campionilor cu Borussia Dortmund, care va fi miercuri, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2. Echipa lui Conte a deschis repede scorul cu Sassuolo. Lautaro Martinez a şutat imparabil. Berardi a restabilit însă egalitatea, după ce a trecut uşor de Biraghi. Inter a intrat liniştită la pauză: Lukaku a marcat pentru 2-1, după care a reuşit dubla de la punctul cu var. Oaspeţii au mai marcat o dată şi în repriza secundă. Martinez a reuşit dubla, din penalty. Sassuolo a înscris de două ori în mai puţin de zece minute. Mai întâi Djuricic a modificat tabela cu un gol superb. Apoi, Boga a stabilit scorul final, 4-3 pentru Inter.

• Stefano Pioli a avut parte de un debut ratat pe banca lui Milan. Diavolii au atacat încontinuu şi au făcut cea mai bună repriză din acest sezon, cu 12 şuturi spre poarta lui Lecce, cu Benzar pe banca de rezerve. Echipa de pe San Siro a înscris însă o singură dată. Calhanoglu a marcat superb al doilea său gol stagional. Oaspeţii au revenit pe tabelă în al doilea act. Babacar a ratat penalty-ul, dar a fost pe fază şi l-a învins pe Donnarumma din a doua încercare. Introdus pe teren abia în al doilea act, Piatek a readus-o în avantaj pe Milan, cu zece minute înainte de final. În prelungiri, fundaşul Calderoni a prins şutul carierei, iar partida s-a încheiat 2 la 2.

• Nainggolan a reuşit golul startului de sezon în Europa. Belgianul a prins un şut fenomenal şi a deschis scorul în meciul cu Spal. În repriza a doua a punctat şi Farago, iar Cagliari este pe loc de Europa League după nouă opt etape.

• Ionuţ Radu a avut un meci de coşmar în poarta lui Genoa. Goalkeeperul român a fost învins de trei ori în prima repriză a partidei cu Parma, la fel ca în sezonul trecut. Kucka a deschis scorul, apoi Cornelius şi-a început recitalul. Atacantul danez a înscris de două ori până la pauză. La cinci minute de la reluare, Cornelius l-a bătut din nou pe Radu şi a reuşit primul hattrick din carieră. Golul de onoare al genovezilor a fost înscris de Pinamonti, care nu a stabilit însă şi scorul final. Ultimul cuvânt l-a avut Kulusevski. Suedezul nu refuzat cadoul făcut de Ankersen, iar pentru prima dată din 2005, Parma a marcat de cinci ori în Serie A.

• Roma a remizat pe terenul Sampdoriei la revenirea lui Ranieri în Serie A, chiar în ziua în care a împlinit 68 de ani. Într-un meci fără ocazii, romanii i-au pierdut pe Cristante şi pe Kalinic, amândoi accidentaţi. Plus pe Justin Kluivert, care a fost eliminat în final.

• Udinese a trecut la limită de Torino şi a egalat-o la puncte la mijlocul clasamentului. Okaka a înscris unicul gol al meciului înainte de pauză.

Afla mai multe despre: serie a,  

viewscnt
Articole similare