Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Niculae a răbufnit după ce Astra a pierdut finala Cupei României: "Am rămas cu un gust amar legat de şmecheria asta care se face"

VIDEO | Ioan Niculae a răbufnit după ce Astra a pierdut finala Cupei României: "Am rămas cu un gust amar legat de şmecheria asta care se face"

Cupa României

Comentarii

Finanţatorul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a recunoscut că Viitorul a meritat să câştige finala Cupei României, dar a ţinut să sublinieze că echipa sa a fost defavorizată de arbitraj.

"A câştigat echipa care a meritat, care şi-a dorit poate mai mult, care are antrenor mai bun. Am rămas cu un gust amar legat de şmecheria asta care se face. La toate meciurile, dacă luaţi statistica, cu Viitorul şi cu Cluj, echipa asta în mod invariabil va avea un jucător dat afară. În prima repriză a făcut de aşa natură ca să ne dea cartonaşe galbene ca să poată să îşi aleagă în repriza a doua pe care să dea afară", a declarat Ioan Niculae, la plecarea de la stadion.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

FC Viitorul a jucat în premieră finala Cupei României, iar pentru Astra a fost a treia finală.

Constănţenii vor juca, datorită acestui succes, în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Au marcat: Denis Alibec ’41 / Virgil Ghiţă ’76, Eric ‘106

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare