Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ion Ţiriac, atac dur după ce a ajuns în faţa judecătorilor: ”Sunt stupefiat! Trebuie să te gândeşti un pic dacă ai ceva la cap!”

VIDEO | Ion Ţiriac, atac dur după ce a ajuns în faţa judecătorilor: ”Sunt stupefiat! Trebuie să te gândeşti un pic dacă ai ceva la cap!”

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a trecut de la Wimbledonul câştigat de Simona Halep la o vizită în faţa judecătorilor. Omul de afaceri a venit pentru declaraţii, după o reclamaţie făcută de contracandidatul său la funcţia de preşedinte al Federaţiei de Tenis.

Ion Ţiriac s-a prezentat joi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti după ce unul dintre cei care i-au fost contracandidaţi la alegerile pentru Preşedinţai Federaţiei de Tenis, Marius Vecerdea, a contestat alegerile. Reclamaţia a fost făcută din funcţia lui Vecerdea de preşedinte al unui club de tenis.

Eu nu am înţeles nimic, nu ştiu ce vrea partea cealaltă, ca să nu îl numesc altfel. Cum numeşti tu un om care de patru ani nu face decât să pună piedici? Adică nu face nimic pozitiv, că dacă ar face ceva pozitiv.... după ce câştiga ăsta, să facă ceva pozitiv. M-a stupefiat, am rămas cu gura căscată.

Înainte contesta că sunt 350 acolo în cameră, a spus că nu, trebuie să fie 54. Acum contestă că de ce nu au fost 350. Asta îţi dă la un moment dat ideea să te gândeşti un pic la cap”, a spus Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: tiriactenisalegeri 

viewscnt
Articole similare