Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ion Ţiriac dialog SENZAŢIONAL cu Gerard Pique: ”Păi, stai puţin, că tu joci în cocioaba mea!”

VIDEO Ion Ţiriac dialog SENZAŢIONAL cu Gerard Pique: ”Păi, stai puţin, că tu joci în cocioaba mea!”

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit despre conflictul deschis pe care îl are cu Gerard Pique.

Cei doi s-au contrat pe tema schimbărilor pe care le pregăteşte catalanul şi care în opinia lui Ţiriac vor afecta prestigiul Cupei Davis. Grupul Kosmos, deţinut de fundaşul Barcelonei, va organiza turneul din Statele Unite ale Americii, nu însă fără mai multe modificări în format.

”Înţeleg că deţine un turneu la Madrid şi că a noastră Cupă Davis îi este un fel de competitor în relaţia cu Guvernul şi primăria oraşului Madrid, dar vom vedea ce se va întâmpla în luna noiembrie” mărturisea Pique.

Astăzi, Ion Ţiriac a reacţionat fabulos pe aceeaşi temă. În stilul său caracteristic, fostul mare tenismen a declarat: ”Vorbeam ieri cu un domn care se numeşte Pique, dacă ai auzit de dumnealui. Şi îi spuneam că eu la fotbal nu mă pricep, dar dumnealui se pricepe la tenis acum, că a cumpărat tot tenisul din lumea asta. Are o problemă la Madrid, pentru că joacă în cocioaba mea, pe care am construit-o eu, e adevărat aparţine Primăriei, dar am pus cărămidă cu cărămidă. Şi îi spuneam că vreau şi eu să mă bag la fotbal şi aş schimba şi eu regulamentul la fotbal. Nu se mnai bate penalty cu piciorul, se bate cu capul. M-a întrebat, cum cu capul? Asta trebuie să o desluşeşti tu, tu eşti specialist cu fotbalul, eu sunt cu tenisul” a fost replica lui Ţiriac.

L-a distrus pe Pique in El Pais

În urmă cu doar câteva luni, Ţiriac a acordat un interviu în cotidianul El Pais în care l-a făcut praf pe Pique şi a dezvăluit un dialog uluitor avut cu el.

"Cum poţi să aduci 18 echipe în acelaşi loc, într-o săptămână!? Vor fi 18 vestiare? Cum vei juca un meci de Cupa Davis pe un teren cu doar 1500 de locuri? Bani, bani, bani... ITF a vândut competiţia şi noi nu mai putem face nimic!

Domnul Pique e un fotbalist care joacă la o echipă mare, dar care n-ar putea juca la un club precum Real Madrid! E cu totul altceva.

M-am întâlnit odată cu el şi, deşi nu-l cunoşteam, i-am zis că vreau să schimb şi eu regulile fotbalului: nu mai baţi penalty-ul cu piciorul, ci cu capul... Te rog frumos, înţelegem puţin mai bine tenisul!

Dacă îmi daţi trei miliarde, organizez cel mai tare turneu din lume, dar de tenis adevărat! Pariez cu voi astăzi că acest format nu va rezista mai mult de trei ani!

Dacă îmi cumpăr un bilet, pentru ce teren îl cumpăr? Manolo Santana, Arantxa Sanchez, terenul trei? Şi cine joacă?", a declarat Ţiriac în El Pais.

Afla mai multe despre: ion ţiriacgerard pique 

viewscnt
Articole similare