Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Badea a venit cu gânduri mari la FC Argeş. "Obiectivul este clasarea în primele 4 locuri"

VIDEO | Ionuţ Badea a venit cu gânduri mari la FC Argeş. "Obiectivul este clasarea în primele 4 locuri"

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Badea a fost prezentat oficial, astăzi, ca fiind antrenorul formaţiei de ligă secundă FC Argeş, după ce Nicolae Dică a părăsit echipa în urmă cu trei zile.

Ionuţ Badea (43) de ani se întoarce în oraşul său de suflet, Piteşti, după ce a jucat timp de 7 sezoane la Dacia şi FC Argeş Piteşti. Badea este născut la Buzoieşti, un sat la 30 de kilometri distanţă de Piteşti. De asemenea, tehnicianul a mai pregătit pe FC Argeş în perioada 2007-2009, în afara celorlalte formaţii pe la care a mai trecut: International Piteşti, Pandurii Tg. Jiu, U Cluj, Braşov, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna şi secund al naţionalei României.

"Sunt 10 ani de plecare din oraş pentru mine, dar au fost de bun augur, pentru că m-am dezvoltat şi personal şi în carieră. Am acum destul de multă experienţă şi la nivel de Liga l. Mă bucură şi mă onorează în acelaşi timp interesul şi aprecierea domnului primar şi a domnului preşedinte. Este un obiectiv asumat, nu neapărat impus. Este un obiectiv asumat de către toată lumea. E adevărat că sunt şi realist, în ideea în care u este un lot pe care l-am format, este un lot dobândit. Aceste chestiuni se mai pot schimba, dar nu foarte mult în perioada de iarnă. Este un contract semnat pe anul acesta, inclusiv următorul", a spus Ionuţ Badea, la conferinţa de presă în care a fost prezentat.

În Liga a ll-a, după 10 etape, FC Argeş este pe locul 6, cu 16 puncte, cu şanse intacte în lupta pentru promovarea în Liga l. Primele două formaţii din clasament, Turris Turnu Măgurele (25 de puncte) şi CS Mioveni (20 de puncte) nu au reuşit să se detaşeze îngrijorător pentru pentru celelalte echipe.

"Conducerea are posibilitatea să rezilieze acest contract la finalul sezonului, în cazul în care nu sunt atinse anumite obiective scrise pe hârstie, dar şi emoţionale. Obiectivul este clasarea în primele 4 formaţii din Liga l", a punctat Badea.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare