Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ionuţ Badea, categoric: ”Indiferent cine joacă aici, trebuie să înţeleagă că la FC Argeş se vrea performanţă”

VIDEO Ionuţ Badea, categoric: ”Indiferent cine joacă aici, trebuie să înţeleagă că la FC Argeş se vrea performanţă”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), meciul disputat cu echipa Gloria Buzău, în etapa a XIV-a din Liga II-a.

Au marcat Blejdea '36 şi '90 +1, Nini Popescu '59, respectiv Valentin Alexandru '51.

Aceasta este prima victorie a echipei piteştene de când a fost preluată de Ionuţ Badea, ca antrenor, la 8 octombrie.

”Vine într-un moment greu, într-adevăr, şi a fost o victorie excelentă pentru noi, mai ales că am jucat împotriva unei formaţii, părerea mea, foarte bună şi ambiţioasă şi arţăgoasă a Ligii a II-a. O victorie care ar trebui să devină o normalitate pentru noi. De ce spun asta? Pentru că indiferent cine îmbracă tricoul acestei echipe, trebuie să înţeleagă că aici, la FC Argeş, se vrea performanţă” a declarat antrenorul gazdelor după meci.

”Ne bucurăm că am reuşit să oferim, la 12 ani de la comemorarea celui care a fost Gicu Dobrin, de la trecerea lui în nefiinţă, ne bucurăm că am reuşit măcar să oferim o victorie celor prezenţi. Sunt opt partide rămase până la finalul acestui an calendaristic şi pentru noi e important să facem cât mai multe puncte. În funcţie de unde ne vom clasa la finalul acestui an calendaristic, rămâne să vedem dacă putem să dăm o notă realistă obiectivului sau să ajungem să fim noi realişti” a mai adăugat Ionuţ Badea la finalul partidei

Afla mai multe despre: ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare