Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Badea nu i-a rămas dator lui Adrian Mutu, după ce a fost criticat că-şi umileşte tinerii jucători. "Greşeşte când foloseşte termenii"

VIDEO | Ionuţ Badea nu i-a rămas dator lui Adrian Mutu, după ce a fost criticat că-şi umileşte tinerii jucători. "Greşeşte când foloseşte termenii"

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a pierdut, sâmbătă, partida de pe terenul celor de la Sepsi, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa a 6-a din Liga 1. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Isvant Fulop, din lovitură de la 11 metri, în minutul 57.

La finalul partidei, antrenorul celor de la FC Argeş, Ionuţ Badea, nu l-a uitat pe Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret a României care a decarat că este "penibil şi ridicol" ce face antrenorul piteştenilor, care în minutul 1 scoate un jucător eligibil regulii "U21" şi introduce un jucător cu mai multă experienţă. Etapă de etapă, şase din şase. În meicul cu Sepsi, în minutul 1, Badea l-a introdus pe Blejdea în locul lui Cozma, dar l-a scos şi pe acesta în minutul 67.

"E simplu. Toţi jucătorii pe care i-am schimbat sunt tineri şi foarte tineri. Azi am avut din 2003. Adi e amicul meu, dar greşeşte şi când foloseşte termenii. A spus penibil şi ridicol. În cel mai bun caz sau cel mai rău caz se putea spune că e inuman, că e umilitor, că e degradant, dar doar dacă este un bun plac al cuiva, ceea ce nu e cazul la noi. Noi avem jucători tineri şi foarte tineri, care nu sunt pe radarul selecţionerului naţionalei sub 21 de ani şi eu personal m-aş cam feri, pentru că e un cerc destul de restrâns şi singurul lucru care rămâne e respectul pe care-l acorzi colegului tău. Până la urmă, singurul lucru constant din viaţa unui antrenor e că poate fi dat afară. La fel şi el, se poate întâmpla cu el acelaşi lucru. Nu are nimeni nimic cu aceşti jucători tineri, dimpotrivă, discutăm cu ei, înţeleg care e situaţia, se construiesc şi îşi aşteaptă rândul lor, dar nu în momentul acesta", a declarat Ionuţ Badea, la finalul partidei cu Sepsi.

FC Argeş a strâns un singur punct în 6 runde şi pare una dintre echipele condamnate să lupte pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon. Jocul nu funcţioneză, iar Ionuţ Badea trebuie să schimbe rapid ceva la echipă, dacă vrea să "prindă" returul pe banca tehnică. În meciul cu Sepsi, a fost trădat de fundaşi, care au comis un henţ în careu, pe care antrenorul îl contestă.

"E dezamăgitor să vezi cum se termină acest joc, cu un penalty aproape inventat. Un asemenea meci, la modul cum luptăm şi cum s-a derulat partida, nu ar fi trebuit să fie decis cu asemenea manieră. Dacă mă uit la toate atacurile, la toate duelurile 1 contra 1, noroc că avem echipamentul bun, că altfel Malele ar fi trebuit să fie sfâşiat. Sunt situaţii pe care arbitrii le-au decis într-o singură direcţie", a completat Ionuţ Badea.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare