Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Nedelcearu a trăit o umilinţă în Rusia, în Zenit - Ufa 6-0! Gafe în lanţ în apărare pentru fotbalistul naţionalei

VIDEO | Ionuţ Nedelcearu a trăit o umilinţă în Rusia, în Zenit - Ufa 6-0! Gafe în lanţ în apărare pentru fotbalistul naţionalei

Stranieri

Comentarii

Zenit a făcut scor cu Ufa, pe teren propriu, scor 6-0, într-o partidă în care Ionuţ Nedelcearu a fost titular pentru oaspeţi. Românul a fost printre cei mai slabi jucători de pe teren.

VIDEO Ionuţ Nedelcearu, meci de coşmar în Zenit - Ufa 6-0

Scorul a fost deschis de Azmoun, care, nemarcat de cei trei fundaşi centrali ai lui Ufa, a reluat frumos din interiorul careului, în minutul 24. Opt minute mai târziu, Ionuţ Nedelcearu a gafat. 

Implicat într-un duel în care avea mingea la picior, internaţionalul român l-a lovit cu cotul pe adversarul său, iar centralul a acordat penalty, după ce a consultat VAR. 

Chinul din apărare pentru Nedelcearu a continuat. În minutul 59, românul s-a aruncat în disperare de cauză în faţa unui şut, iar gazdele au cerut penalty pentr un henţ. 

În minutul 61, Zenit a făcut 3-0, după ce toţi fundaşii oaspeţilor au fost depăşiţi uşor. La acea fază, Nedelcearu se afla în marginea terenului. În minutul 72, Dzyuba a înscris superb de lângă Nedelcearu, care nu i-a blocat culoarul de şut atacantului advers. 

Tot Dzyuba a făcut 5-0, după ce a tras din poziţie centrală, fără a fi blocat de niciun fundaş central de la UFA. Sutormin a făcut 6-0, iar Zenit a urcat pe primul loc, cu 20 de puncte. De cealaltă parte, Ionuţ Nedelcearu se află cu UFA pe locul 14, cu 5 puncte. 

Afla mai multe despre: ionut nedelcearuzenitufa 

viewscnt
Articole similare