Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Stroe a lămurit situaţia revenirii meciurilor din Liga I. Când s-ar putea relua fotbalul românesc

VIDEO | Ionuţ Stroe a lămurit situaţia revenirii meciurilor din Liga I. Când s-ar putea relua fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat că deocamdată nu se poate vorbi despre reluarea meciurilor din Liga I, urmând ca o decizie oficială să fie luată în următoarele două săptămâni.

"Nu vreau să risc avansând o dată pentru reluarea meciurilor din Liga I, pentru că depindem de lucruri pe care în momentul de faţă le cunoaştem mai puţin. Dacă am făcut referiri la o lună de pregătiri, după care o lună de competiţii, hai să o gândim în felul acesta. De altfel, există nişte solicitări şi o sincronizare la nivel european pe care şi-o doreşte UEFA, astfel încât pe data de 20 iulie să finalizăm toate statele competiţiile pentru a ne trimite reprezentantele în cupele europene.

Sunt patru săptămâni de antrenament plus încă patru de competiţie, aţi putea să aveţi un cadru optimist. Evident că nu poate UEFA să condiţioneze Guvernul să trimită date referitoare la începerea competiţiilor şi evoluţia aceasta pandemică diferă de la un stat la altul. Cred că până la data de 1 iunie vom şti dacă vom putea relua competiţiile celor care ne solicită.

Problema e să nu avem vreun focar. În momentul în care avem la nivel de echipă o situaţie de genul ăsta, atunci într-adevăr vom fi într-un moment de maximă dificultate în perspectiva reluării unor competiţii. Nu văd cum s-ar putea desfăşura un play-off, de exemplu, cu patru echipe" , a declarat ministrul Sportului, Ionuţ Stroe.

Afla mai multe despre: ionut stroe 

viewscnt
Articole similare