Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iordănescu Jr a luat foc după meci şi s-a dezlănţuit la adresa lui Istvan Kovacs: "E josnic ce s-a întâmplat, să îmi spună cu ce am greşit. Mi-a zis să plec"

VIDEO | Iordănescu Jr a luat foc după meci şi s-a dezlănţuit la adresa lui Istvan Kovacs: "E josnic ce s-a întâmplat, să îmi spună cu ce am greşit. Mi-a zis să plec"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş a folosit cuvinte de extrem de dure la adresa centralului din Carei care a condus partida din Gruia.

Iordănescu Jr a povestit pentru ce a primit cele două avertismente care i-au adus cartonaşul roşu. 
 
"Ce s-a întâmplat astăzi este sfidător. Este josnic şi forma maximă de aroganţă. Vă spun sub cuvânt de onoare, iar dacă se dovedeşte că mint, ies din fotbal. A fost un moment static, mingea oprită, se tot dădeau explicaţii, erau 1-0 pentru adversar, eram în spaţiul tehnic şi am spus exact aşa: Haideţi să jucăm, haideţi să jucăm! Haideţi să dăm drumul la joc! A venit direct la mine. Galben, la următoarea pleci! Unde plec? Unde plec, pentru că asta îmi este meseria, să stau pe bancă!  Nu am înjurat, nu am criticat, nu am ieşit din spaţiul tehnic.  
Nu mi s-a dat nicio explicaţie. Pleci! Unde plec? Nu ştiu unde plec, dar plec dacă aşa se doreşte. E vorba despre puţin respect" a tunat tehnicianul oaspeţilor. 
 
Edward Iordănescu este la a doua eliminare din acest sezon al Ligii I. Prima a fost dictată chiar în etapa inaugurală, la meciul contra Chindiei. 
 
"Chiar toţi antrenorii din România care sunt în liga 1, liga a 2 suntem cei mai agresivi şi cei mai periculoşi din lumea asta? Antrenorii noştri sunt mai mult în tribună decât pe teren. Cum ajutăm noi fotbalul? A venit pauza şi am întrebat pe culoar, politicos? Ce am greşit? Minimum de respect care mi se poarte acorda este să  mi se dea o explicaţie scurtă. Să spună ce am greşit ca să nu mai fac. Pleci! Ok, plec! Nu mai intri pe teren în repriza a doua. Nu am mai intrat pe teren în repriza a doua. Ce s-a întâmplat astăzi a fost vânătoare. Mă duc acum stau o tribună, asta este" a continuat tirada Edward Iordănescu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
trebuie sa speculam orice? au fost oferte, pana la pauza competitionala nu plec , au fost 20 de minute echilibrate, mometele statice azi au fost capitale echipa matura trei momente finalizate cu gol, a castigat echiap aflata in forma mai buna 
 
ne prins intr-o perioada de declin, lucrurile au fost atat de clare, le uram bafta 
 
 

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşistvan kovacsedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare