Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îşi intră rapid în ritm! Imagini cu ultimul transfer al FCSB din această iarnă. Când poate debuta

VIDEO | Îşi intră rapid în ritm! Imagini cu ultimul transfer al FCSB din această iarnă. Când poate debuta

Superliga

Comentarii

Iulian Cristea a devenit jucătorul FCSB-ului în ultima zi a perioadei de transferuri, iar fotbalistul adus de la Gaz Metan a început antrenamentele alături de noii colegi.

Cristea a fost cumpărat cu 150.000 de euro, în condiţiile în care fundaşul se înţelesese deja cu trupa roş-albastră, dar mutarea s-ar fi concretizat abia în vară, când jucătorul de 24 de ani ar fi devenit liber de contract.

Fost internaţional de tineret, Cristea nu va putea juca în partida Voluntari - FCSB, fiind suspendat, dar ar putea debuta în prima etapă a play-off-ului, în condiţiile în care unul din titularii postului de fundaş central, Bogdan Planic, s-a accidentat la meciul cu Craiova şi va lipsi aproximativ o lună.

23 de meciuri a străns Cristea în tricoul lui Gaz Metan, în acest sezon, unde a fost antrenat până în iarnă de Mihai Teja.

Adrian Stoian, în lot pentru Voluntari - FCSB

La şedinţa de antrenament a luat parte şi Adrian Stoian, care ar putea reveni în lotul FCSB pentru următoarea partidă. Acesta a privit din tribune ultimele meciuri, însă Teja e decis să-i acorde o nouă şansă mijlocaşului adus în iarnă.

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsb 

viewscnt
Articole similare