Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îşi schimbă Craiova antrenorul? Prima variantă care iese la suprafaţă şi prima reacţie oficială

VIDEO | Îşi schimbă Craiova antrenorul? Prima variantă care iese la suprafaţă şi prima reacţie oficială
Comentarii

Eugen Neagoe a negat posibilitatea de a ajunge pe banca Universităţii Craiova, acolo unde scaunul lui Corneliu Papură nu este tocmai unul sigur.

Eugen Neagoe a fost contestat încă de la primul meci oficial pe banca tehnică a lui Dinamo. S-a terminat rău pentru fostul antrenor de la Sepsi, care a pierdut al debut cu 0-5 în faţa Viitorului Constanţa, într-una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din cariera sa: ”Am primit doar mesaje de susţinere de la foarte mulţi oameni importanţi din fotbal” a mărturisit Neagoe în conferinţa de presă susţinută sâmbătă, înainte de derby-ul contra Craiovei.

Nici situaţia viitorului său adversar nu este una tocmai roz. Corneliu Papură a fost şi el contestat de fanii oltenilor, iar poziţia sa ca antrenor principal rămâne sub semnul întrebării. Papură a câştigat totuşi primele trei meciuri ale sezonului, toate cu scorul de 3-2.

O posibilă soluţie pentru banca Universităţii Craiova este chiar Eugen Neagoe, tehnician care a mai purtat discuţii cu formaţia pentru care a şi evoluat ca jucător: ”Nu am discutat cu nimeni de la Craiova, nu ştiu pe ce listă sunt. Eu sunt la Dinamo şi voi face tot ce depinde de mine ca Dinamo să aibă rezultate, să ajungă în play off şi după aceea să ne gândim şi la cupele europene” a mărturist actualul tehnician de la Dinamo Bucureşti.

Cel mai tare meci din etapa a doua a Ligii I se joacă pe Arena Naţională. Duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, Dinamo joacă acasă cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: u craiovacorneliu papurăeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare