Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iulia Curea, în lacrimi după eşecul cu Gyor: ”Sufăr enorm! Meciul de mâine este doar de entertainment”

VIDEO | Iulia Curea, în lacrimi după eşecul cu Gyor: ”Sufăr enorm! Meciul de mâine este doar de entertainment”

Handbal

Comentarii

Iulia Curea spune că suferă foarte mult după eşecul cu Gyor, din Final Four. Jucătoarea lui CSM Bucureşti a vorbit printre lacrimi de dezamăgire şi spune că medalia de bronz n-ar fi o consolare.

CSM Bucureşti a jucat dezamăgitor contra lui Gyor, în Final Four-ul Ligii Campionilor şi a pierdut cu 26-20. Campioana României se va lupta acum doar pentru locul 3, un meci despre care Iulia Curea spune că este doar pentru spectacol. Sportiva în vârstă de 36 de ani susţine că medalia de bronz nu este o consolare în această situaţie.

”Nu ştiu ce n-a mers, nu pot să mă gândesc acum. Îmi pare rău, sufăr enorm. Îmi doream să câştigăm acest meci, pentru că meciul de mâine este doar de entertainment. A contat foarte mult începutul meciului, pentru că atunci când nu reuşeşti dai gol, este foarte, foarte greu să revii. Cred că s-a jucat şi individual, dacă nu mă înşel. Am jucat şi departe de poartă, a fost un meci greu, în care cred că nu am jucat foarte multe. Atunci când joci bine şi pierzi, foarte bine, ele au fost mai bune. Dar noi am fost prea bune astăzi. Totul a fost bine înainte de meci, aveam încredere una în cealaltă, asta este, ăsta este sportul, suferim foarte mult”, a declarat Iulia Curea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iulia cureacsm bucurestigyorfinal four 

viewscnt
Articole similare