Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iulia Curea trage un semnal de alarmă după înfrângerea surprinzătoare a CSM-ului: "Dacă vom continua aşa, nu vom rezolva nimic"

VIDEO | Iulia Curea trage un semnal de alarmă după înfrângerea surprinzătoare a CSM-ului: "Dacă vom continua aşa, nu vom rezolva nimic"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut surprinzător meciul de pe propriul teren, cu SCM Râmnicu Vâlcea, iar acum se pregăteşte pentru partida din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Meciul cu Bietigheim va fi duminică, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Am avut ghinion, nu a mers nimic, nici atacul, nici apărarea. Am ratat foarte mult, fiecare minge ajungea la ele. Mergem să câştigăm la Bietigheim, nu avem voie să pierdem. Bine, nici astăzi nu aveam voie să pierdem, dar se mai întâmplă. E un duş rece, dar să nu fie prea multe şi până la urmă să nu reuşim nimic. Trebuie să facem ceva. Dacă vom continua să credem că este doar un duş rece nu vom rezolva nimic" , a declarat Iulia Curea.

Campioana CSM Bucureşti a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu 22-19 (13-9), de SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa a V-a a ligii naţionale feminine de handbal.

Jucătoarele din Râmnicu Vâlcea au obţinut a doua victorie împotriva campioanelor, în acest sezon, după ce s-au impus, la 30 august, în Supercupa României, cu 33-31, după prelungiri.

SCM Râmnicu Vâlcea este noul lider în clasament, cu 15 puncte, fiind singura formaţie cu maximum de puncte. CSM Bucureşti a coborât pe locul al treilea, cu 12 puncte, iar pe locul 2 se află Măgura Cisnădie, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: iulia cureacsm bucurestiramnicu valcea 

viewscnt
Articole similare