Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Joacă pentru Pancu! Rapidiştii vor să îşi salveze antrenorul în deplasarea de la Mioveni: "Nu mai depinde de el"

VIDEO | Joacă pentru Pancu! Rapidiştii vor să îşi salveze antrenorul în deplasarea de la Mioveni: "Nu mai depinde de el"

Rapid

Comentarii

După două înfrângeri şi două egaluri rapidştii dau piept cu liderul ligii secunde, CS Mioveni. Giuleştenii nu se lasă impresionaţi de forma bună pe care jucătorii din Mioveni o traversează şi ţintesc din nou spre podium.

Pentru giuleşteni partida din runda cu numărul 17 este penultima în acest tur şi asta pentru că după ce vor întâlni Pandurii Târgu Jiu meciul cu Daco getica nus e va mai disputa din cauza retragerii bucureştenilor din campionat. 
 
"Mioveniul mereu a fost o echipă destul de puternică în Liga 2, sunt pe primul loc, au echipă foarte bună, jucători experimentaţi care au jucat foarte mult pe la Liga 1. Suntem Rapid şi mergem să câştigăm" spune Ionuţ Voicu. 
 
Chiar dacă Rapidul este în derivă, iar punctele întârzie să apară, jucătorii fac scut în jurul lui Daniel Pancu. 
 
"Noi suntem alături de Pancone, el împreună cu stafful fac antrenamentele destul de profesionist, ne antrenăm zi de zi, dar din păcate pentru Pancone nu mai depinde de el. El este şi va rămâne un simbol pentru Rapid indiferent de ce se va întâmpla" încheie fundaşul. 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: rapidpancumioveniliga 2 

viewscnt
Articole similare