Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii de la UTA Arad jubilează după succesul de pe terenul celor de la CFR Cluj: "Ce am antrenat, aia am jucat", "Ne dorim să rămânem acolo sus"

VIDEO | Jucătorii de la UTA Arad jubilează după succesul de pe terenul celor de la CFR Cluj: "Ce am antrenat, aia am jucat", "Ne dorim să rămânem acolo sus"

UTA

Comentarii

UTA Arad a reuşit, duminică seară, să producă surpriza etapei cu numărul 11 în Liga 1, învingând campioana CFR Cluj, cu 1-0, chiar în "Gruia". Unicul gol al partidei a fost reuşit de Ioan Hora, în minutul 75,

Unul dintre cei mai buni jucători ai partidei a fost portarul celor de la UTA Arad, Florin Iacob, cel care i-a blocat de câteva ori pe advesari, iar când a fost nevoie şi pe proprii fundaşi. Portarul arădenilor a respins totul, fiind lăudat şi de antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, cel care l-a numit "omul meciului".
 
"Am bătut pe terenul campioanei, o echipă extraordinar de bună, care joacă în Europa League. Vă daţi seama că e o satisfacţie mare în momentul în care munceşti mult şi vii şi baţi CFR Cluj acasă. E un lucru mare. Ne bucurăm că nu am primit gol. Aşa am plecat de la Arad, aşa ne-am pregătit toată săptămâna, ca poarta să rămână intactă. Noi, în vestiar, îţi dai seama că ţintim sus. Este UTA Arad până la urmă, are nişte titluri în spate, o istorie frumoasă în fotbalul românesc. Ne dorim să stăm acolo sus, poate în playoff ar fi cel mai bun lucru. Dar să ne batem acolo sus ne dorim la fiecare meci", a declarat Iacob, la finalul partidei cu CFR Cluj.
 
Internaţional Alexandru Albu a declarat că nu este o surpriză rezultatul partidei, deoarece aşa au gândit şi pregătit meciul cu antrenorii lor, iar cele trei puncte sunt o consecinţă a planului.
 
"Sunt fericit pentru că am reuşit această victorie mare pe terenul campioanei, nu e uşor să câştigi aici, dar ce am antrenat, asta am jucat. Am fost bine şi ofensiv, şi defensiv", a completat şi Albu.
 
În urma acestui succes, UTA Arad a urcat pe locul 5, cu 17 puncte, în timp ce CFR Cluj a rămas pe 3, cu 21 de puncte.
 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare